Terhes lehetek? A tünetek alul vannak csak normális emberek válaszát várom.
Azt mondta, hogy fogsz menstruálni, de közben ráírta a papírodra, hogy terhesség gyanúja??? Ne haragudj, nem zavarodtál kicsit bele a mesédbe?
Március másodika óta most kéne megjönnie??? Sok lesz itt az ellentmondás...
nem.március másodikán volt meg utoljára utánna márc.29-30.án kellet volna megjönnie.de nem jött meg.most mivel azt gondoltam hogy csak kimaradt egy honap ezért kiszámoltam és tegnap megint megkellet volna jönnie de nem jött.igen az áll a papíromon de neked külön leírom mégegyszer:TVS:Kis ut (uterus:méh)mögött inkább baj oldalon 29x24mm-es fulliculus láthato.
diagnózisok:U9990/3 Sine morbo(egészséges nem beteg valami) Z3200/5-terhesség gyanuja.
esetleg a beavatkozások érdekelnek mert a papír előttem van tehát azt is leírhatom nem éltem magam semmilyen mesébe és nincs semmilyen ellentmondás!!!elősször próbáld meg ezt értelmezni és utána válaszolj rá mert úgylátom te bizonyára értesz mindenhez:)
én kérdést tettem fel nem azt irtam amit én ugy gondolok hogy na ezt mondta vagy ezt írta.ez ál a papíromon is.
nem élem bele magam semmibe nyílván lehet más bajom is de ha esetleg valaki járt már így akkor a tapasztalatai érdekeltek volna ja és azt esetleg nem tudod hogy MÉRT VAN TÜSZŐ A MÉHEMBEN?TE BIZTOSAN TUDOD:)
köszi mindenképp megírom:))
de valaki megmondaná hogy mért van tüsző a méhembe?
állítolag azt látta a doki 2db-otpfffff az itteni nőgyógyásztól nem lesz okosabb az ember:((
Szia! Én elmúltam 6 hetes, mikor orvoshoz mentem. Tesztet direkt nem csináltam otthon. Megnézett hüvelyi UH-n, és azt mondta, szerinte pár napon belül meg kell jönni. De addig vertem az asztalt, amíg el nem küldött laborba. Ő volt a legjobban meglepődve a pozitív teszt láttán! :)
No comment!
Sok sikert, szorítok, hoy összejöjjön a pici!
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!