Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ehetek mekit és chipset ha...

Ehetek mekit és chipset ha minden mást kihányok?

Figyelt kérdés

A kérdésem komoly légyszives normálisan válaszoljatok!

Első terhességemet gond nélkül viseltem, rengeteget ettem csupa egészséges ételt, 8 kilót híztam!

Most 20 hetes vagyok és az elejétől kezdve egész napos hányingerem van, sokszor még éjjel is arra ébredek hogy ki kell mennem hányni!

A dokim nem tud tanácsot adni, azt mondja majd elmúlik és hogy a babával minden rendben!

Reggel bekapok pár szem chipset, a sós segít hogy el bírjam kezdeni a napot, röhej de ha pl ropival próbálkozok mehetek is hányni!

Bármit ebédelek jön is ki belőlem, de a sajtburgertől semmi bajom!

Zöldségtől szintén rosszul vagyok, gyümölcsök közül csak a narancs marad bent!

Nem értem mi bajom van, a terhesvitamint szedem de attól is olyan hányingerem van, hogy alapos koncentrációt jelent hogy ne hányjam ki!

Baj ha terhesen sok mekit eszem? A hízástól nem tatok, eddig egy kiló plusz súlyom sincs köszönhetően a hányásnak, de árt-e a babára nézve?

Ne nevessetek ki lágyszi elég baj ez nekem...

2011. ápr. 27. 15:02
1 2
 11/12 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A mekis kaja ugyanolyan, mint a többi étel. :-)

Nem műkaja. :-)

És a tápértéke nemhogy nulla, de jó sok. :-) Azért hízlal. :-)

Vitaminokat szedsz, semmi bajod nem lehet a hamburgertől. :-)

2011. ápr. 27. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, én meg csak a Royal szendvicset bírtam megenni, szintén a mekiből. Dolgoztam ott, tudom, miből van, sőt azt is tudom, hol NEM szabad mekizni... :)

Szoptatás alatt is, az első 4 hétben csak a marhahúsos hamburgert, és a Royalt ettem, mást kihánytam. Valószínűleg a vérszegénység miatt kívántam ennyire. Tudja a szervezeted, hogy mire van szüksége, ne izgulj!

Viszont sok gyümölcs- és zöldséglevet fogyassz! Viccen kívül, probáld ki, én a DM-ben kapható zöldségleveket ittam (marha drágák, de kicsit felhígítottam ásványvízzel!) Nem volt időm pepecselni napközben, hétvégén viszont piacoztunk, és csináltuk a "koktélokat"

2011. ápr. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!