Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen ma nem...

8 hetes terhesen ma nem hallottak szívhangot, a méretek is kicsik. Azt mondták, várjak 5 napot, és menjek újra. De mire? Nem lesz ebből baj?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 14:14
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Szia!

Én a helyedben azért még nem adnám fel teljesen. Nálam 7 hetesen volt először szívhang, 6 hetesen a doki még a terhességben sem volt biztos. A mai napig a baba 1,5 héttel kisebb, mint a számított kora. Ennyi volt az össz probléma. És a szép az volt, hogy pénteken még nem volt szívhang, keddre azonban megjött! :) Ilyenkor minden egyes nap sokat számít, nemhogy majd egy hét!

Kitartás, és sok erőt kívánok Neked!

27 hetes kismama

2011. ápr. 27. 19:38
 12/26 anonim ***** válasza:
17:01-es vagyok. Várjunk még pár napot, várjuk ki azt az 5 napot, hátha nem lesz szükséged arra, hogy zajlik egy ilyen műtét? :) Jó? Én is reménykedem és nagyon drukkolok Neked!! Ha mégis kell, akkor válaszolok előtte erre a kérdésedre, ne stresszelj. (amúgy nem volt egy nagy ügy testileg... délben csinálták, 6-kor már otthon voltam este).
2011. ápr. 27. 23:24
 13/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a vígasztalást,nagyon aranyosak vagytok.Szerintem,még jönni fogok addig,mindenképp megírom,hogy mi volt.
2011. ápr. 28. 12:01
 14/26 anonim ***** válasza:
Ok, várjuk a fejleményeket, és NAGYON-NAGYON SZORÍTUNK Nektek!!!
2011. ápr. 28. 22:30
 15/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma volt uh,holnap reggel 7-kor mennem kell a műtétre.Ez van.Én éreztem,hogy ennek már vége.Remélem,senkinek nincs gond,aki túl van ilyenen.Vigyázzatok magatokra,és mindenkinek kívánom,hogy soha többé ne kelljen ezt átélni!!!!
2011. máj. 2. 14:12
 16/26 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom:(
2011. máj. 3. 07:24
 17/26 anonim ***** válasza:
Sok erőt kívánok Neked:(
2011. máj. 3. 08:36
 18/26 anonim ***** válasza:
Szia! :( Nagyon sajnálom én is! :( Nekem is volt missed ab-om, és 4 hónap múlva megfogant utána a kislányom. Írjál majd, ha túl vagy rajta! Talán tudunk is segíteni egy kicsit, hogy túllegyél rajta Te is!
2011. máj. 3. 14:35
 19/26 A kérdező kommentje:
Túl vagyok a műtéten...10 percig tartott,nem fáj a hasam,csak gyengén vérezgetek.Remélem,ezután sem lesz baj.Ma 3 ilyen beavatkozás volt a kórházban...szomorú.Azt mondta a doki,hogy mostanában gyakran előfordul.Köszönöm nektek a bíztatást!!!!
2011. máj. 3. 22:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Szia. A tegnapi 14:35-ös vagyok. Sajnos ez nagyon gyakran előforduló baj, nemcsak mostanában. Anyukámmal, keresztanyámmal, és szinte az összes barátnőmmel megtörtént, persze velem is egyszer. :( De nekem a dokim pld. azt mondta, hogy missed ab után (két-három hónap várakozási idő letelte után) sokkal könnyebb teherbe esni, mert a szervezet (méh) még "emlékszik" a feladatára, hogy nemrég még terhes volt... valami iylesmit magyarázott. De jól magyarázott, én magamévá tettem ezt az elméletet, és a 2. próbálkozásra újra terhes lettem. Kívánok mielőbbi regenerálódást testileg (de főleg lelkileg), és újra eljön a várva várt állapot meglátod! :)
2011. máj. 4. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!