Mikor lett először pozitív a tesztetek?
Figyelt kérdés
Illetve mikor érdemes először tesztelni?2011. ápr. 27. 08:13
22/26 anonim válasza:
Az elso gyerekkel a kimaradt mensi napjan este eroltetett vizeletbol full pozitivat teszteltem, kesobb szamoltuk ki, hogy 12. napon volt a peteeres, szoval tesztelhettem volna mar korabban is, azert lett olyan eros pozitiv.
A masodik gyerekkel peteeres utan 12 nappal teszteltem halvany pozitivat, de biztosra ereztem,hogy sikerult, igy nem birtam varni tovabb.
23/26 anonim válasza:
Egy héttel a nemvárt előtt halvány pozitív lett. Most már 10 hetes :)
24/26 anonim válasza:
En 6dik nap késésnél vettem egy furi tesztet ami elég sz_r volt és nem mutatta ki a terhességet. Aztán 12dik nap késésnél vettem egy hagyományos tesztet ami rögtön kimutatta :)
23 hetes kismama
25/26 anonim válasza:
Nemvárt előtt 3 nappal esti vizeletből halvány lett a teszt.
26/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én is akkor már tesztelek:)
2011. ápr. 28. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!