Kismamáknak szabad uszodába járni?
Figyelt kérdés
Annyi eltérő véleményt hallottam, hogy kíváncsi lennék Ti mit tudok az úszás, uszodába járás kapcsán. Szerintem az egyik legjobb sport, imádok úszni, csak félek a fertőzés veszélye miatt.2009. márc. 6. 09:31
1/5 anonim válasza:
Ha nincs semmi probléma a terhességgel,akkor lehet.Ez a legjobb és legegészségesebb mozgás,amit egy kismama végezhet!
2/5 anonim válasza:
28 hetes vagyok és én járok úszni! Orvosi javaslatra, azt mondta, hogy ez a legjobb mozgás a kismamáknak és tapasztalom is, nagyon jó. Főleg a szeméremcsont fájdalomra nagyon jó. Próbálj olyan uszodát választani, amelyik megbízhatóan tiszta, vagy használj tampont.
3/5 anonim válasza:
Sok nőgyógyász még javasolja is, hiszen az úszás tehermentesíti a gerincet és a lábakat, ami nem elhanyagolható szempont terhesség alatt. Hallottam már vízben végzett kismamatornáról is... Én megkérdeztem erről az orvosomat, ő azt mondta, hogy addig, amíg a méhszáj zárva van, nyugodtan ússzak. Persze a nagyon hideg víz és a túl meleg sem javasolt. Nekem nem lett semmi bajom, szerencsére nem szedtem össze semmit, de nagyon óvatos voltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors és megnyugtató válaszaitokat:-) Én is messze a legjobb sportnak gondolom.
Az utolsótól kérdezem, hogy mit értesz az alatt, hogy nagyon óvatos voltál? Mit/miket csináltál?
2009. márc. 6. 10:01
5/5 anonim válasza:
Ha a medencéből kijöttem, azonnal zuhanyoztam. Csak a törölközőmre ültem, amikor kijöttem a medencéből. Végül is ilyenekre gondoltam. És persze fontos a fokozatosság is. Nekem a mellúszás esett a legjobban, meg ha csak háton lebegtem a vízben:))) Szerintem az úszás is segített, hogy elég könnyen szültem meg a kislányomat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!