Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismama vagyok, néha...

9 hetes kismama vagyok, néha néha csíp amikor pisilek! Lehet baja a babámnak? Milyen nem gyógyszeres kezeléssel tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
2008. febr. 13. 11:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet sima felfázás, vagy kisebb bacika, nem lesz a babónak semmi baja,nyugodj meg.Nekem is volt, én a 12. hétig teáztam(kamilla), jó sok folyadékot kell inni, egyszer,egyszer bele is ültem, de nem forró vízbe.Meg mindig kiürítettem a hólyagot, bármennyire kellemetlen volt, aztán a 12. hét után mégiscsak kaptam Monural port, mert nem múlt el a hólyagnál az a feszítő érzés.De mondom igyál nagyon sokat, azzal lehet kicsit javítani, de meg nem fogsz gyógyulni,könnyebben visszajön sajnos.

Biztos van homeopátiás szer rá, hátha valaki tud neked ajánlani itt, én sajnos nem ismerek olyat.

2008. febr. 13. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szio!

Nekem a cseresznye szar tea valt be.

biztos lehet kapi gyogynovenu boltokban,bar en magamnak is szoktam szaritani , annyit kell csinalni hogy 3 vagy 4 db kb masfel deci forro vizzel leforrazod,es egy ejszakat hagyod allni.

utana megeszidod ha akarod kicsit felmelegitve.semmi kulonosebb ize nincs viszon 2 vagy harom ora mulva mar hat!

2008. febr. 13. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!