26 hetes vagyok, kb.2 hete keményedik a hasam. Nem olyan gyakran, de minden nap. Ez mennyire normális, és mire figyeljek, hogy nehogy baj legyen?
Figyelt kérdés
Elevitet szedek, de lehet hogy kéne mellé még Mg ?2009. márc. 5. 22:53
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem védőnőm 2X2 MgB6-ot ajánlott poci keményedésre.
2/5 anonim válasza:
A magnézium az egy jó ötlet, viszont előtte kérd ki a dokid véleményét is! Én is gyakran keményedek. Arra figyelj, hogy ne legyen nagyon rendszeres, meg ha már görccsel jár, akkor jobb, ha a dokinak szólsz róla!
27 hetes kismami
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Szia. Én gravidát és magne b6-ot szedek. Keményedéskor a védőnő javaslatára emeltem a magne b6 adagot. Azóta rendben vagyok. Kérdezd meg a védőnődet vagy az orvosodat!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. márc. 6. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!