19 hetes terhesen gombas fertozesre kezelest kaptam, de nem hasznalt. Lehet baja a babamnak?
Szia
Gyorsan menj vissza az orvoshoz,es akkor nem lesz baja a babadnak.
Azt meg,h honnan szedted ossze sajnos nem lehet tudni,ilynekor sokkal fogekonyabbak vagyunk az ilyen fertozesekre.
Ne izgulj a dokid segiteni fog,es semmi baja nem lesz a babadnak.
10 hetes kismama
Nyugodj meg a babónak nem lesz semmi baja,ő ott védve van.Ha hosszú hónapokig kezeletlen lennél, akkor lehetne olyan hogy először megrövidül a méhnyak, de ugye ezt a doki észreveszi, és még akkor sem kell hogy a méhszáj nyitva legyen.De ez hosszú folyamat, mi kismamák meg ugye ellenőrzés alatt vagyunk,nem lesz baj.Nekem sem múlt el ,valami kis sárgás folyástól kinlódok,kaptam kúpot, de a doki azt mondta egyelőre nem ad többet,akkora baj nincs,és nem híve az állandó gyógyszerezésnek.Így várok,figyelgetem magam, de a babával mindenok.A gomba meg tudod amúgy is makacs dolog,nehéz tőle megszabadulni.És az orvos mindig olyan gyszert ír fel neked, ami a babónak nem árt, nyugi,és mielőbbi jobbulást.
16 hetes kismama
Sziasztok
Koszonom mindenkinek a valaszokat.....elso baba, nagyon aggodom..mindent jol szeretnek csinalni nehogy baja legyen.
Kellemes es betegsegmentes babavarast mindenkinek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!