Hogyan deríthetném ki MA h a bécsi uton a margit kórházban (hepinet 4d-re) mikorra vagyok beirva? SOS
Figyelt kérdés
egy hónapja voltunk nem irták föl sehova és nem tudom h holnap kell e mennem...fontos mert a férjemnek el kell kéreckedni a munkából..30km2011. ápr. 25. 14:49
1/2 anonim válasza:
HÍvd fel a kórházat, és kérd meg azt a ki felveszi a telefont, hogy segítsen. Ha jó fej, akkor előkeresi neked az előjegyzéseket, és megnézi.
2/2 anonim válasza:
én is a margitba jártam. a 4d ugyan ott van ahol a kórházi uh de semmi köze a kórházhoz, egy külön cég csinálja. esetleg próbáld megtudni annak a cégnek a mobil számát, de nem hiszem, hogy tudnak segíteni ma.
holnap reggel ha átrakadnád az időpontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!