Augusztus 5. körül kiírt kismamák ti éreztek már mocorgást a pocakban?

Szia én az utolsó menszi alapján Júl. 28-ra vagyok kiírva, de az csak a 37. hetem lesz, majd.
Sajnos én sem érzek még semmit, pedig én is már nagyon várom. Remélem nemsokára érezni fogjuk. Te tudod már, hogy kisfiad vagy kisleányod lesz? Voltál már 4D-n? Mikor szeretnél menni?
Kellemes baba várást!
16+5 kismami
10-én megyek vissza a dokihoz, remélem megmutataja magát a babám,mi Nyíregyházán lakunk és legközelebb Debrecenbe van lehetőség 4D-s ultrahangra, ezért mi 3D-et fogunk csináltatni,
boldog babavárást:)

en aug 2-ra vagyok kiirva,erzek mocorgast, csak nem rendszeresen. Nehany hete meg nagyon enyhe volt, most mar mikor erzem, tudom, h a baba , elotte nem voltam biztos.
En hetfon voltam orvosnal, a baba ulomagassaga 15 cm, es KISLANY.
szep varandossagot!

Sziasztok!
Én aug.8-ra vagyok kiírva és holnap töltöm a 18 hetet.Nekem a 3. babám,így már 1 hónapja érzem.16 hetesen megtudtuk,hogy kislány.Hétfőn 18 hetes UH,remélem nem nőtt ki a kukaca!:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!