24,5 hetesen 5 kg? Nem tul sok?
Tegnap voltam dokinal.Megmerte a sulyomat,egy honap alatt hiztam 3 kg-t.Lattam h nem tetszett neki de nem szolt egy szot sem.Megkerdeztem h mennyit szabad hizni a terhesseg alatt,azt mondta h 10 kg-t.Azt mondta h nem fog bantani ha kicsit tobbet hizok.Mire en azt talaltam mondani h most engem jobban erdekel a kicsi egezsege mint a kiloim.Hat ezen elege kiakadt.
Nem kezdtem suly tobblettel a terhesseget es nem is latszik h 5 kg-t hiztam mert csak a nagy pocakom van,hatulrol nem is latni h babas vagyok.
Nem zabalok,rengeteg gyumit eszek es kulonben is azt olvastam h az igazi suly gyarapodas a felidon tul indul be.
Lanyok,ugye nem csak en vagyok igy ezzel?Titeket nem piszkal a doki?Nem erzem soknak ezt az 5 kg-t es nem is erdekel csak a babo egezsege.Miert olyan fura ez?

Rúgd jól seggbe a dokit! :) Nem sok az az 5 kiló! Nagyon nem! Más ilyenkor már akár 10 kilónál is tarthat, mégsem cseszegetik! Én most vagyok 7 kiló plusznál. A védőnő és doki sem piszkál. Amúgy szerintem sem a kilók számítanak. Nekem is mindig az a legfontosabb, hogy egészségesek maradjunk! Azért arra figyelj, hogy ne havonta jöjjön fel 3-3 kiló!
Amúgy meg rajtam sem látszik sem elölről, sem hátulról, hogy babás vagyok. Nekem is pocira ment. Az viszont óriási! :)
27 hetes kismami

Ez még nem gáz, de tényleg figyelj oda! Elég nehéz utána leadni a plussz kilókat, ill. súly megterhelheti az izületeidet. Nagyon könnyű elgaloppírozni! A következő babánál majd én is jobban oda akarok figyelni, mert bizony nagyon fájtak a térdeim, pedig szülés után "csak" 7 kiló maradt rajtam, amiből 3-at 4 hónap alatt leadtam a többi nagyon ragaszkodik... :(
Nekem is a vége felé jött fel az a néhány, mert kevesebbet mozogtam (alig bírtam menni), és bizony csak egy kicsivel ettem többet (és sajna kívántam az édességet), mint addig, mégis jópár kiló lett a vége.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!