Kismamák, mit sportoltok a második "félidőben"?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, sokat sétálni. De nekem ez nem megy, megöl az unalom. Járok heti egyszer egy órát terhestornázni, de csinálnék még valamit, mielőtt szétfolyok. Az első 20 hét alatt 5 kg jött fel, 180 cm magas vagyok. Max meddig emelkedhet a pulzusom torna közben? Nagyon alacsony a vérnyomásom, biztos jót tenne a napi mozgás!?2009. márc. 5. 12:29
1/4 anonim válasza:
Kérj tanácsot a dokitól, védőnőtöl, hogy meddig mehetsz el.
De időtöltés az is, ha pl olvasol, tanulsz, lakást szépítesz...
2/4 anonim válasza:
Én mindennap tornázok ithon,Kállai Ildikó dvd-re.És néha még megcsinálom a Rékáét is.Ne hagyd el magad.30 hetes vagyok,mégis ugy érzem,egyre könnyebben mennek a gyakorlatok.És még mellette sétálok is.Ne hagyd el magad.Én ugy tudom,aki sokat mozog,az könnyebben fog szülni.Márcsak ezért is megteszem.De jól is esik.üdv.
3/4 anonim válasza:
Szia én 11 hetes vagyok, de nekem a kislányom aki 5 éves, jár ritmikus sport gimnasztikára, heti 1x és május végén lesz egy kis bemutató a szülőkkel, ahova gyakorlunk hati 1 órát. heti 2x járok még a kislányommal úszodába is, mindenhova gyalog megyek. Nekem ennyi a mozgás. De az úszás nagyon jó, ha nincs semmi bajod. Nálunk 2 féle terhestorna van, de azokra cska 20 héttől lehet menni, de majd oda is akarok menni. :) Előző terhességnél 8 kg-t híztam, de most szerintem sokat fogok, ha nem figyelek oda, így se vagyok valami soványság. 82,20 vagyok, és 170.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Kis félreértés történt, én konkrétan a sétától unom el magam. Tök bamba leszek a monoton menettől :)
Az úszás esetén hogyan védekeztek a hüvelyi fertőzés ellen? Ki tudja mi van a városi uszoda vízében?! A dvdt meg fogom szerezni, Rubint Rékát nem nagyon ajánlották, de K.I.-t már több helyen is dícsérték.
Köszi mégegyszer!
2009. márc. 6. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!