Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megkérdeztem a párom, mit...

Megkérdeztem a párom, mit csinál, ha munkája során találkozik egy jó nővel?

Figyelt kérdés

Erre ő azt mondta: - arra gondol, hogy itt vagyok neki én, meg a kis baba, akit várunk

- vagy a munkával kapcsolatban kezd gondolkodni valamit, hogy elterelje a figyelmét.

- de egyébként csak én kellek neki

Nos tudom, hogy végülis akkor hazudott volna, ha azt mondja, hogy ő sosem lát jó nőt, de a válasz mégis olyan rosszul esett, hogy rámjött a sírás. (Egyébként is bálnának érzem magam így 8 hónaposan...De nem előtte sírtam)

Hülye vagyok, hogy így reagáltam? Ti hogy reagáltatok volna?

2011. ápr. 22. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tökéletes a válasza, azt mégsem mondhatja, hogy csukott szemmel jár egész nap, mert nem lenne igaz, nem is hinnéd el

ne kérdezz tőle ilyeneket, mert csak magadat hozod feleslegesen sírós állapotba

és igen, túl érzékeny vagy, de ezek a hormonok, talán túl sok időd is van felesleges dolgokon rágódni

úgyhogy nyugi, szeret titeket és alig várja, hogy délután megérkezzen a munkából! Addig pedig foglald el magad valamivel!

2011. ápr. 22. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A válasz igen, hülye vagy, hogy így reagáltál.

minek ilyet kérdezni? Te mit csinálnál, ha találkoznál egy jó pasival? az életben mindenki találkozik a párjánál szebbel, de ez így természetes. Nem a szépség miatt vannak egymással az emberek.

A lényeg szerintem ezekben a sorokban benne van :

Ha fáradtan ébredsz,

Nekem

Ugyanannyira tetszel

Nem a szépség szobra vagy,

Hanem

Egy igazi ember.

2011. ápr. 22. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval!!!

És ne kérdezgess ilyen hülyeségeket!!! Tényleg csak magadat idegesíted vele.

És biztos vagyok benne, hogy nem vagy bálna!!! ;-)))

2011. ápr. 22. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 8.hónapban vagyok ugyhogy megértelek.Szerintem ezen felesleges rágódnod hisz a párod téged szeret,veled együtt várja a pici babátokat.Valószínű,hogy a hormonok miatt sírtad el magad.Nem tudom mi a párod foglalkozása de attól ha beszél vagy megfordul egy szép nő után abban nincs semmi.Most,hogy ilyen jó idő van és lehet menni sétálni mi is a barátnőkkel meg szoktuk nézni a jóképű férfiakat és ki is szoktuk elemezni őket de mindegyikünk a párját szereti és sosem csalná,hagyná el.Ugyhogy ne izgulj ezen többet.Csak nyugalom.És persze nem vagy bálna csak baba van a pocidban.
2011. ápr. 22. 12:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Imádom Ákost!:) Köszi!

Kedves első! Igazad van, időm is van hülyeségeken agyalni, mert itthon vagyok. :( És tudom, hogy most nem ez a fontos, hogy szép meg csinos legyek, átmeneti állapot ez, és a baba a legfontosabb, hogy egészségben megszülessen és meglegyen neki minden!

De bevallom, szerettem az elegáns, csinos kosztümöket, ruhákat, sosem voltam az mackónacis típus, és most viszont itthon többnyire ebben vagyok, mert inkább a babára költök minden pénzt, két szerelésem van (kimenős a kórházba, védőnőhöz), feleslegesen nem akartam sok ruhát venni magamnak..hiszen ez egy átmeneti állapot...

2011. ápr. 22. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok.

Én 35 hetes kismama vagyok, de eszembe sem jutnak ilyenek, mert tudodm, hogy nagyon várja a picit és tudom, hogy én vagyok az aki élete legnagyobb álmát valóra váltja. 10 éve minden vágya egy gyermek, akit most megadok neki, és tudom, hogy ezért cserébe csak mi étezünk a számára :-)

2011. ápr. 22. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

En nem ereztem magamat emiatt rosszul. Sot, annyira buszke voltam magamra es ugyanugy szepnek ereztem magam. Igaz, vettem csinos ruhakat es nagyon szivesen mozdultam ki setalni, vasarolni, vacsorazni a ferjemmel. Nem voltam feltekeny. Annyira szerettem a pocakos idoszakot, meg a 9. honapos balnas napokat is, hogy szules utan allandoan errol almodtam:)

Szerintem hormonalisan erzekeny vagy most, en is elbogtem magamat hulyesegeken allandoan:) Jol valaszolt a ferjed, ne legy feltekeny, hisz latod, hogy csak teged szeret es a picit. A jo noket meg en is megnezem, es nem azert, mert megkivantam, hanem, mert feltuno.

Mi a munkaja a parodnak?

2011. ápr. 22. 13:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Jegyző.
2011. ápr. 22. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagyok benne hogy ha ezt a kérdést nem terhesen teszed fel akkor a válaszon nem akadtál volna ki :) Hormonok :)

Másfelől nem az a lényeg, hogy van-e nálad szebb nő a világon és lát-e a párod ebből a csoportból hölgyeket, hanem az, hogy neki nem ők kellenek, hanem te kellesz neki, a számára te vagy a tökéletes és ha lát is szebb nőt nem fogja érdekelni.

2011. ápr. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!