Átnéznétek a kelengye listámat? Minden benne van, amire szükség lehet?
Szerintem tápszer nem kell.
5-os ruci kevés lesz, nekem 56 cm vel született a lányom, de 6 hétig 56-os ruhát hordtunk.
Megvan már a babakocsi? mert akkor látod hogy a lábzsák elvileg nem fér bele a mózesbe. de nem tudom nektek milyen az a kocsi, lehet olyan ami abba is bele fér.
nyáron szerintem lábzsák nem kell, még mózesbe sem.
viszont hosszúujju body szerintem sok kell. mert az újszülötteket mindeg eggyel melegebben kell öltöztetni, szóval a gyereket direkt napra szinte nem fogod vinni, otthon meg a lakásban átlagosan azért hüvös lesz, söt még ablakok is nyitva lesznek, így én nem rövidújju bodit adnék rá hanem hosszú ujjut.
nekem szeptemberi a babám és 30 fok volt kint az elsö hetekben. egy hosszúujju body-t és egy vékony kisinget adtam rá + a rugi. nyáron vagy rövid body hosszújju kisinggel, vagy csak hosszúujju body.
de majd te látod. vastag pulcsi nem kell neki csak hüvösben.
Kedves előző!
Ilyen kocsit vettünk:
A kép bal felső sarkában látszik a mózeses rész, szóval én csak erre a lábzsákra gondoltam. (ami a kocsira van húzva, nem a gyerekre végülis)
Szerrintem a kocsis lábzsák nyáron biztoa nem kell, és semhasználtam, akkot télen mit tettem volna rá? Úgyis adsz rá elég ruhát. A listát kiegészíteném: (bocs, ha van és átsiklottam felette:
-mellbimbó ápoló krém (Rossmann, DM, Avetos)segít megelőzni a kisebesedést
-ha mégis megtörténik: Garmastan krém
amit nekem is mondtak, de én sem vettem még: melegíthető cseresznyemagzsák, hasfájásra állítólag jó!
Ha valami eszembe jut, majd még írok!
37 km
Èn írtam már többször.
A lábzsák az ami a sportrészen van, az majd a télen kell.
ami a mózesen van az mejd kell nyáron is, ha meg nagyon meleg van és nem fúj a szél, akkor leveszed róla. de ha fúj a szél kell. max a gyereket nem öltözteted be annyira ha meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!