Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átnéznétek a kelengye listámat...

Átnéznétek a kelengye listámat? Minden benne van, amire szükség lehet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 09:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tápszer nem kell.

5-os ruci kevés lesz, nekem 56 cm vel született a lányom, de 6 hétig 56-os ruhát hordtunk.

2011. ápr. 22. 11:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Megvan már a babakocsi? mert akkor látod hogy a lábzsák elvileg nem fér bele a mózesbe. de nem tudom nektek milyen az a kocsi, lehet olyan ami abba is bele fér.

nyáron szerintem lábzsák nem kell, még mózesbe sem.

viszont hosszúujju body szerintem sok kell. mert az újszülötteket mindeg eggyel melegebben kell öltöztetni, szóval a gyereket direkt napra szinte nem fogod vinni, otthon meg a lakásban átlagosan azért hüvös lesz, söt még ablakok is nyitva lesznek, így én nem rövidújju bodit adnék rá hanem hosszú ujjut.

nekem szeptemberi a babám és 30 fok volt kint az elsö hetekben. egy hosszúujju body-t és egy vékony kisinget adtam rá + a rugi. nyáron vagy rövid body hosszújju kisinggel, vagy csak hosszúujju body.

de majd te látod. vastag pulcsi nem kell neki csak hüvösben.

2011. ápr. 22. 11:42
 13/26 A kérdező kommentje:

Kedves előző!

Ilyen kocsit vettünk:

[link]

A kép bal felső sarkában látszik a mózeses rész, szóval én csak erre a lábzsákra gondoltam. (ami a kocsira van húzva, nem a gyerekre végülis)

2011. ápr. 22. 11:57
 14/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat! :D JOBB FELSŐ sarok!!:)
2011. ápr. 22. 11:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha kérdést lehetne értékelni, kapnál egy zöld kezet. :) Nagyon hasznos kérdés és hasznosak a hozzászólások! Köszönöm én is!
2011. ápr. 22. 21:55
 16/26 anonim ***** válasza:

Szerrintem a kocsis lábzsák nyáron biztoa nem kell, és semhasználtam, akkot télen mit tettem volna rá? Úgyis adsz rá elég ruhát. A listát kiegészíteném: (bocs, ha van és átsiklottam felette:

-mellbimbó ápoló krém (Rossmann, DM, Avetos)segít megelőzni a kisebesedést

-ha mégis megtörténik: Garmastan krém

amit nekem is mondtak, de én sem vettem még: melegíthető cseresznyemagzsák, hasfájásra állítólag jó!

Ha valami eszembe jut, majd még írok!

37 km

2011. ápr. 24. 09:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Èn írtam már többször.

A lábzsák az ami a sportrészen van, az majd a télen kell.

ami a mózesen van az mejd kell nyáron is, ha meg nagyon meleg van és nem fúj a szél, akkor leveszed róla. de ha fúj a szél kell. max a gyereket nem öltözteted be annyira ha meleg van.

2011. ápr. 24. 10:22
 18/26 anonim ***** válasza:
Lábzsák nem kell majd a mózesrészre. Igazából a kupolára terítesz egy textilpelust és nem süt a szemébe a nap, és nem fúj be a szél. Ha levegőztetni kiteszed, rárakod a szúnyoghálót a bogaraktól stb.:)
2011. ápr. 24. 11:17
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
105.000ért vettél babakocsit?:O:O
2011. ápr. 24. 12:51
 20/26 anonim ***** válasza:
Kevés az 56-os cucc szerintem. 1 kocsikabát elég, és legyen még 2 kardigánt, ami nem kapucnis, 3 vékony pamut hosszú ujjút, ha rövid ujjú van rajra, meg rugi, és sok lenne a kabát, ne kelljen átöltöztetni a gyereket. 2 sapka elég, Én vennék még 3db pamut végig patentos kezes lábast, nyári pizsamának, Hálozsákot, úgy, ahogy írták, A kisnadrágból legyen hosszú is, olyan, aminek van lábfeje, hogy ne kelljen zokni, 3 részes ágynemű garnitúra tök felesleges, főleg nyári babának, ráér. Elég 1 vékony, meg 2 polár takaró- az jó lesz ősszel is. 2 gyumislepedő, 2 matracvédő lepedő az előbbi alá. Cumisüvegek (1 db 125ml 3 db 260ml késöbb is jó legyen) mellé vegyél üvegmosó kefét is. Cumiból csak olyat, ami világít a sötétben, megkönnyíted a magad életét. Pelenkavödörbe plusz zacskó (0-6hóig elég összesen 2db). Szoptatáshoz valami jó kis párnát keress otthon, amire rá tudod tenni a gyereket, így nem kell kézben tartani, ha ülve szoptatsz. Ahol a gyerek alszik ott legyen neked egy fotel vagy ágy a szoptatáshoz. És egy óra, főleg az elején, hogy tudd mennyi idő telt el a 2 szopi közben, és meddig tart 1. Babamérleget meg tessék kölcsönözni 1 hónapra (kb 2000ft).
2011. ápr. 24. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!