Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a jó eredmény a 24. heti...

Mi a jó eredmény a 24. heti terheléses cukorvizsgálaton? Hogy lehet azt a löttyöt meginni és utána kibírni a 2 órát? Van hányinger vagy elviselhető?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek és lélekben készítem magam:-)
2008. febr. 12. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én holnap megyek! Majd megírom neked!
2008. febr. 12. 14:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Várom, kiváncsi vagyok:-)
2008. febr. 12. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én csak annyit írnik, hogy ahogy itt olvastam a kismamák 99% borzasztónak tartja ezt a vizsgálatot. Én múlt héten voltam, megittam a cukros löttyöt, szerintem egyáltalán nem volt borzasztó, mondjuk én édesszájú vagyok nagyon, különben is ez amit én ittam szőlőcukor volt vízzel higítva, a szőlőcukor meg szerintem nem is nagyon édes. Bár lehet, hogy azért hittem, hogy borzalmas lesz, mert mindenki ezt mondta, írta. Én igazából attól féltem, hogy nem bírom ki evés nélkül. No, előző este 8 után már nem ettem, reggel ittam egy deci vizet, majd a löttyöt háromnegyed 9-kor, aztán háromnegyed 11-kor levették a második adag vért, addig se kaja se ital.A lényeg, hogy éhes nem is voltam már, csak nagyon szomjas.

Ne izgulj, nem olyan borzasztó az egész (szerintem, magán vélemény, bár az utánam lévő kismama is ezt mondta, ő is azt mondta, hogy ez egyáltalán nem volt borzasztó).

Ja az érték: azt hiszem 7,8 fölött már diétázni kell.

(Nekem 7,3 lett még necces.)

Kitartást és jó babavárást!

2008. febr. 12. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap voltam a János kórházban. Reggel 7-kor éhgyomri vért vettek. Ott elkészítettem a löttyöt,-ami nem olyan egetrengetően rossz citrommal-megittam, és a két órás enyhe hányinger után újra vért vettek. Ennyi. Lányok! A szülés még hátra van, és az nem két óra "enyhe hányinger"!!
2008. febr. 12. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap voltam, és nem olyan vészes... reggel 6-ra mentem, levették az éhgyomrit, aztán jött a lötyi:) Vigyél magaddal citromlevet, azt lehet bele tenni és akkor olyan mint egy édes limonádé...tényleg kibirható.! utána 1 illetve 2 óra múlva vesznek ismét vért. Nekem volt egy kis hányingerem, de nagyon koncentráltam h ne jöjjön ki, mert akkor meg kell ismételni...szóval csak bátorság!! Túl lehet élni!

Üdv: 24 hetes kismami

2008. febr. 12. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Annyira nem borzasztó! A lényeg hogy egyszerre húzd le. Utánna enni nem ehetsz, de ásványvizet ihatsz. Igy nem lessz hányingered! 28 hetes kismama
2008. febr. 12. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, simán ki lehet bírni. Miközben ittam, fincsi bonbonokra, csokikra gondoltam, s simán lecsúszott! És hogy lásd, van, aki rossz helyzetben van: tőlem 5X vettek vért a két óra alatt, mert veszélyeztetettség állt fenn. És kibírtam, bár egyszer nagyon rosszul lettem, ilyenkor arra gondoltam: ha "kijön" a lötty, jöhetek újra vissza ismételtre. Na, az nem hiányzik senkinek sem!Másik:van, akinek nincs is hányingere tőle, éhes meg nem leszel a cukor miatt.
2008. febr. 12. 15:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok:-) Most kicsit bátrabban ugrok neki a dolognak.-)
2008. febr. 12. 17:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Túléltem , és valóban nem volt olyan vészes...A szaga rosszabb volt mint az íze. Viszont a 4 vérvétellel tönkretették a kezem, fáj rendesen:-)

Délután megyek az eredményért..

Köszönöm mégegyszer mindenkinek a bátorítást!!

2008. febr. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!