Mi a jó eredmény a 24. heti terheléses cukorvizsgálaton? Hogy lehet azt a löttyöt meginni és utána kibírni a 2 órát? Van hányinger vagy elviselhető?
Szia! Én csak annyit írnik, hogy ahogy itt olvastam a kismamák 99% borzasztónak tartja ezt a vizsgálatot. Én múlt héten voltam, megittam a cukros löttyöt, szerintem egyáltalán nem volt borzasztó, mondjuk én édesszájú vagyok nagyon, különben is ez amit én ittam szőlőcukor volt vízzel higítva, a szőlőcukor meg szerintem nem is nagyon édes. Bár lehet, hogy azért hittem, hogy borzalmas lesz, mert mindenki ezt mondta, írta. Én igazából attól féltem, hogy nem bírom ki evés nélkül. No, előző este 8 után már nem ettem, reggel ittam egy deci vizet, majd a löttyöt háromnegyed 9-kor, aztán háromnegyed 11-kor levették a második adag vért, addig se kaja se ital.A lényeg, hogy éhes nem is voltam már, csak nagyon szomjas.
Ne izgulj, nem olyan borzasztó az egész (szerintem, magán vélemény, bár az utánam lévő kismama is ezt mondta, ő is azt mondta, hogy ez egyáltalán nem volt borzasztó).
Ja az érték: azt hiszem 7,8 fölött már diétázni kell.
(Nekem 7,3 lett még necces.)
Kitartást és jó babavárást!
Én tegnap voltam, és nem olyan vészes... reggel 6-ra mentem, levették az éhgyomrit, aztán jött a lötyi:) Vigyél magaddal citromlevet, azt lehet bele tenni és akkor olyan mint egy édes limonádé...tényleg kibirható.! utána 1 illetve 2 óra múlva vesznek ismét vért. Nekem volt egy kis hányingerem, de nagyon koncentráltam h ne jöjjön ki, mert akkor meg kell ismételni...szóval csak bátorság!! Túl lehet élni!
Üdv: 24 hetes kismami
Túléltem , és valóban nem volt olyan vészes...A szaga rosszabb volt mint az íze. Viszont a 4 vérvétellel tönkretették a kezem, fáj rendesen:-)
Délután megyek az eredményért..
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a bátorítást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!