Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyári baba tényleg nem lehet...

Nyári baba tényleg nem lehet ujjatlan rugiban, vagy rövidujjú body/napozóban?

Figyelt kérdés

Július elejére vagyok kiírva. Ma azt mondta a bababoltos nő, hogy a gyereknek csak hosszú ujjúakat vásároljak, mert az újszülöttnek még abban kell lenni! Tényleg így van??

Pedig eddig csakis rövideket vásároltam :(

2011. ápr. 21. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56-osbol ne vegyél sokat,hamar kinovi,a rovid ujju meg az ujjatlan bodyra meg huzhatsz konnyu kis ingecskét ha enyhul a kánikula.Egyébként a napra vinni nem leeht de árnyékban biztosan leeht rovidujjuban.Neki is kelelemtelen a dög melegben ha befö a ruciba,de azért figyelni kell rá mert nekik még nem olyn stabil a testhomérsékletuk.
2011. ápr. 21. 23:29
 12/16 anonim ***** válasza:
És még hányan elfognak bizonytalanítani az eladónőn kívül is! (saját tapasztalat) Úgy 1 év után eleged lesz és beintesz:D Hallgass saját magadra. Te akarsz leginkább jót a saját gyerekednek nemde?
2011. ápr. 22. 00:32
 13/16 anonim ***** válasza:
offolok, de jo olvasgatni benneteket. komolyan!!! en 3 honapja szultem, de varom mikor lehetek ismet terhes!!! miden jot nektek!!!
2011. ápr. 22. 00:49
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!:)

Akkor gyors regenerálódást és mihamarabbi gyermekáldást kívánok neked! :)

Többiek: Köszönöm a válaszokat!

Igen, azt hiszem kocsikabátból veszek több darabot, és szükség esetén ráadom majd!

56-os ruhából veszek neki 2 szettet.

Köszönöm! Mindenkinek nyugodt, paramentes, boldog babavárást/babázást kívánok!! :)

És további szép napot!

2011. ápr. 22. 08:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Tesóm kislánya július elején született, és annyira fagyos volt, hogy még augusztus 20-án a négyszáz fokban is plédbe kellett bugyolálni. Majd kitapasztalod, hogy a tiédnek milyenek az igényei. Az én babóm holnap lesz egy hónapos, és 25 fok alatt nem lehet a szobájában, mert rögtön fázik, pedig hosszú ujjú kombi és plüss rugi van rajta.
2011. ápr. 22. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Éjjel hűvösebb van, akkor lehet rá hosszú ujjú is, meg vékonyka takaró :)

Én vagyok aki pelusba öltöztette a gyereket :D

A doktornénim azt mondta, hogy ha izzad a baba, akkor vegyünk le róla egy réteget. Hát mikor baba volt a lányom, még úgy is csurgott róla a víz, hogy csak egy pelusban volt. 2007-ben volt, akkor volt végig az a nagy kánikula, reggel kilenckor már 38 fok volt, délben 42.

Jelenleg 36 hetes várandós vagyok, és rövidujjú bodyból van több, meg van azért hosszújjú is, meg kardigán, kocsikabát gyanánt. Nem érdemes sok rucit venni, mert egy hónap alatt kinövik. Kardigánból ezért csak egy van, mert a lányomnak kettő volt, egyik sem volt rajta egyszer sem, és kinőtte. Meg annyira be sem tudják piszkítani, max ha buknak, de az meg könnyen kijön a ruhából. :)

2011. ápr. 22. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!