Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi baja lesz a babának a...

Mi baja lesz a babának a kagylótól?

Figyelt kérdés
most olvasgatom a kérdéseket,és látom sokan írtátok,hogy terhesség alatt nem ajánlatos kagylót enni.Én kb 1hónapja nagyon megkívántam a kagylót,és ettem is 1 doboz konzerv kagylót.mi baja lehet majd ettől a babának??hogyan vehető észre ha baja lett tőle?? 22hetes kismama
2008. febr. 12. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nyers húst nem lehet enni, és a kagyló nem igazán "kemény" kaja, gondolom ezért nem javasolják...

Baj nem lesz, ezen ne rágd magad!!!

Bizonyos bacik terjednek nyers hússal, nyers tojással, de ha konzervet ettél, az kezelve van, tuti nem lesz bajod!!

Nyugi:-)

2008. febr. 12. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:
A higany miatt mondják a tengeri herkentyűk kerülését. Sok zavart okozhat a higanymérgezés, többek között autizmust. De szerintem egyetlen doboz kagylóban nincs annyi higany.
2008. febr. 12. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!