DR Bata Barnabás székesfehérváron mennyiért vállalja a szülést? Vagy mennyit szokás adni neki? És mikor szóljak neki ha nála szeretnék szülni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 18:47
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a terhesgondozás 8-szorosát kéri, vagyis 7000-szer 8, 56ezret a szülésért. Neki fix tarifái vannak, az ügyeleten (Orvosok Háza, Seregélyesi út) az első emeleten ki van függesztve, nézd meg!
2/7 anonim válasza:
már az elején szólj neki, és figyelj írja be a naptárába.
a tarifa pontosan úgy van ahogy az elöttem szóló írta, de megéri
:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de a terhesgondozás 8000ft nála,tehát akkor 64000 a szülés............!Tudom hogy megéri hisz nagyon jó orvos!
2009. márc. 4. 19:45
4/7 anonim válasza:
bocs, 7hónapja szültem akkor még 7000volt:)
boldog babavárást
hány hetes vagy?
5/7 anonim válasza:
1. vagyok.
Akkor drágult, bocsi, nem tudtam.
Engem műtött ügyeleten, de nagyon jó doki tényleg! És készséges. örülök, hogy ő műtött...
6/7 A kérdező kommentje:
5 hetes vagyok még ráérek szólni neki!!!Boldog babavárást mindenkinek!
2009. márc. 5. 21:28
7/7 anonim válasza:
szia
nekem 9hetesen már telve volt a naptára.
úgyhogy szólj neki.
gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!