Menjek el hamarabb dokihoz, vagy bírjam ki ezt az egy napot?
A hcg még bent marad a szervezetben pár napig egy esetleges vetélés után. Sajnos saját tapasztalatból mondom, hogy a vetélés nem feltétlen jár együtt görcsökkel (7 hetesen ment el a babám).
A helyedben felhívnám a dokit, elmondanám, hogy mit (nem) érzek és meghallgatnám, hogy ő mit mond rá.
A legfontosabb pedig az optimizmus! Bízz abban, hogy idáig tartottak a kellemetlen tünetek és a babád egészségesen fejlődik a hasadban!
Köszi!
De eddig sem nagyon voltak tünetek! A múlt héten két napig jobban feszült a cicim, meg két napig többet pisiltem. Akkor még halványkák voltak a tesztek. Más tünetem nem is volt, néha puffadtam. Azóta erősödnek a tesztek, de múlnak a tünetek!
Ja es elsosorban gratulalok!!!!!!
Utolso voltam
Mondom nyugi, nem KELL hogy legyen semmifele tunet! Foleg nem ennyire az elejen. Amig nem gorcsolsz es nem verzel addig minden ok es raersz a dokihoz elmenni olyan 6 hetesen is, akkor mar talan lesz szivhang is. Addig ugyse tud o se tobbet mondani.
Gratulalok megegyszer es nyugi minden ok!!!
40+3 hetes kismami, aki nem bir aludni :)
Köszi!
Csak látod az első sem vérzett, nem görcsölt!:(
Abban bízom,hogy az oké,hogy még pár napig jelen van a hcg, de több csak nem kezd már termelődni!
Köszi!
Aranyos vagy! Próbálok megnyugodni! Ezt az egy napot majd csak túlélem!:)
Majd megírom, mit mondott a doki!
Ja, közben most nézem, hogy te hol is tartasz!:))
Jó neki bent mi?:))
Nagyon szorítok nektek! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!