Baj ha a 17. héten megyek ultrahangra és nem a 18. héten?
Én a 19. héten mentem holott már megvolt az eredmény a 18. héten is, csak valamiért azt mondta a doki, hogy még várjunk egy hetet! Az sem baj ha azon mész én úgy tudom hogy a 19-21 hét között kell menni. Mert ez egy genetikai ultrahang ahol megnézik minden fontos szervét! Várj vele! Sztem.!
Boldog babavárást!
ui.: én is már előtte 3 héttel is nagyon el akartam menni és nem engedték három hetet kellett várnom..:( :)
22 hetes kismami
Szia!
Hát szerintem nem lenne illdomos ha 1 héttel előbb mennél mert ugyanis a 18-ik héthez nézik az AFP eredményt. Eltérő eredményt adhat az eredmény és baba méretei között.
Ha tudják a munkahelyeden hogy terhes vagy akkor ezt meg kell, hogy értsék! Gondolom a főnöködnek is vannak gyerekei és tudja mivel jár a terhesség.
Nálunk Pécsen meg sem csinálják előbb ezt a vizsgálatot. Pontosan kell menni.
Üdv: 17 hetes kismama.
Én is a 17-ik héten voltam,a dokim hívott be akkorra.Ő már csak tudja,hogy mikor kell menni.Nyugodtan mehetsz te is a 17-ik héten,akkor is meg tudja rendesen nézni a babót.
19 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!