Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha a 17. héten megyek...

Baj ha a 17. héten megyek ultrahangra és nem a 18. héten?

Figyelt kérdés
Hetente csak egyszer lehet menni és olyan a beosztásom a munkahelyen, hogy a 17. héten tudnék menni. Vagy fontos a 18. hét és kérjem a főnököm, hogy változtasson a beosztáson? Előre is köszönöm a válaszokat.
2008. febr. 12. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a 19. héten mentem holott már megvolt az eredmény a 18. héten is, csak valamiért azt mondta a doki, hogy még várjunk egy hetet! Az sem baj ha azon mész én úgy tudom hogy a 19-21 hét között kell menni. Mert ez egy genetikai ultrahang ahol megnézik minden fontos szervét! Várj vele! Sztem.!

Boldog babavárást!

ui.: én is már előtte 3 héttel is nagyon el akartam menni és nem engedték három hetet kellett várnom..:( :)

22 hetes kismami

2008. febr. 12. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem inkább utánna menj 1 héttel,mint előbb.Nem tudom nálatok,hogy van,mert nálunk az első rutin vérvétel után kell időpontot kérni a 18 hetesre tehát 2héttel előtte,mivel itt csak is a nőgyógyász csinálhatja.(mostmár)Szerintem a 19.héten menj.
2008. febr. 12. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Hát szerintem nem lenne illdomos ha 1 héttel előbb mennél mert ugyanis a 18-ik héthez nézik az AFP eredményt. Eltérő eredményt adhat az eredmény és baba méretei között.

Ha tudják a munkahelyeden hogy terhes vagy akkor ezt meg kell, hogy értsék! Gondolom a főnöködnek is vannak gyerekei és tudja mivel jár a terhesség.

Nálunk Pécsen meg sem csinálják előbb ezt a vizsgálatot. Pontosan kell menni.

Üdv: 17 hetes kismama.

2008. febr. 12. 10:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem megyek előbb.
2008. febr. 12. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nem lesz belőle, én is emiatt voltam majdnem 20 hetes a 18 hetes uhon. Akkor is meg tudják nézni, amit kell, hogy a baba gerince, hasa, feje zárva van -e, működik-e a szive, veséje másja...MErt ez a lényege a 18 hetes uhnak. Nyugodtan menj el, nem lesz semmi baj belőle..:-)
2008. febr. 12. 14:02
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2008. febr. 12. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is a 17-ik héten voltam,a dokim hívott be akkorra.Ő már csak tudja,hogy mikor kell menni.Nyugodtan mehetsz te is a 17-ik héten,akkor is meg tudja rendesen nézni a babót.

19 hetes kismami

2008. febr. 12. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!