Mennyi ruhára van szüksége a picikémnek a kórházba, ha megszületett?
Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 14:51
1/6 anonim válasza:
Csak amiben hazajön, ott csak kórháziban lehet . Esetleg sapit, meg kesztyűt adhatsz rá ha nagy a körme.
2/6 anonim válasza:
ahol én szültem,ott megszületésétől kezdve saját ruhában volt és napi 1-2 szett (body+rugi) kellett neki.
3/6 anonim válasza:
Ez kórházfüggő, nálunk minden babát kórházi bodyba öltöztettek, és úgy pólyába, tehát nem kellett saját ruha. Ha baleset történt, soron kívül adtak tiszta ruhát. Csak a hazamenetelre kellett sajátot vinni.
4/6 anonim válasza:
Én 4 napot voltam a kórházban, de meg tudod kérdezni, hogy meddig tartják benn az anyukákat, ha nem akarsz neki külön éjjeli meg nappali ruhákat bevezetni (ha saját ruhában lesz), akkor szerintem 6-6 body, rugi biztosan elég (ebbe már benne lehet a hazavivős is. (+a melegebb rétegek haza útra.)
5/6 anonim válasza:
Kérdezd meg a kórházat. Nálunk kórházi ruhába volt.
Kis sapkát és a kesztyűt mi vittük.
6/6 anonim válasza:
Szia kérdez meg a kórházat ahány ház annyi szokás nálunk pl:saját ruha,saját polya és huzat,pelenkát neked kell vinni,sőt köldökére az alkoholt és a hintőport is.Sőt ha valami végett nem veszi el a cicit akkor még a mell szivó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!