Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem árt a többszöri cukorterhe...

Nem árt a többszöri cukorterhelés?

Figyelt kérdés
A belgyógyász harmadszor utal be cukorterhelésre. Az első 7.4, a második 7. 04 (+cukor a vizeletben).Betartom a cukormentes diétát. Utána egész nap megy a hasam a cukortól.
2008. febr. 12. 06:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem hinném,hogy árt,elvégre is téged vizsgálnak,hogy nem-e vagy cukros,attol meg hogy megiszod azt a borzalmat nem hiszem,amugy csak nem küldene annyiszor.
2008. febr. 12. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Győrben egyszer csinálnak, de most költöztem TApolcára, itt már csináltak volna egyet, ha itt laktam volna, tehát legalább 2-őt szoktak.

BAj biztos nem lesz belőle, ez nem játszik szerepet semmiben,csak egy vérvétel. Nem félj, biztos a te érdekedben küldenek el.

2008. febr. 12. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Abban gond, hogy a babának a nagy anyagcsere mozgás nem tesz jót. Pont ez a lényeg, az egyenletes anyagcseremozgás, ezért kell naponta 5-6szor enni.

Tehát, hogyha felugrik a cukrod az égbe, és vissza normálisba, az sem neked sem a babónak nem jó.

Felesleges ugráltatni, egyél egy zsemlét tejcivel :)

Kérd azt. De különben is minek méretteted, nem magas az eredményed, 7.8 felett lenne az, de akkor is csak anyagcseremozgászavarról beszélünk, nem cukrosságról!!!

Azért megy a hasad, mert megiszod azt a tömény glükózt, ne idd meg!!! Légy vidám és felszabadult, egyél, ami jól esik, csak csoki és cukormentesen. Használj fruktózt (napi 30g-nál nem többet), vagy nádcukrot sütéshez, főzéshez. Egyél sokszor keveset és értékeset. És boldogság vaaaaan!!! Várd a babát nyugalomban :) Boldog babavárást neked!

31 hetes kismami

2008. febr. 13. 09:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszadó segítségét. A gond csak az, hogy nem én mérettetem, hanem a belgyógyász. Kérdeztem a zsömlés tesztet is, de azt mondta, igyam meg a lötyit.
2008. febr. 14. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!