24+5-hetes kismama vagyok! Ki mennyit és mit eszik egy nap? Baj, hogy mostanában nem kívánom a kaját?

Én 24+3 vagyok, és többnyire egy csecsemő módjára étkezem :-)
Ez alatt nem a mennyiséget kell érteni, hanem a gyakoriságot, szinte 3 óránként éhes vagyok, a három főétkezésre rengeteget eszem ( már amennyi még a baba miatt fér) reggelire többnyire 2 szelet kenyér szendvicsként, tízóraira gyümölcs vagy joghurt, ebédre főtt kaja, uzsira megint valami gyümölcs vagy joghurt, vacsorára többnyire szintén szendvics, este már nem bírom megenni a főtt ételt.
De nekem is volt kb 2-3 hete ilyen kevesebbet evős periódusom, pedig nem voltam stresszes, egyszerűen kevesebbet kívántam. Azt ugyan nem tudom, mitől vagy ideges, de ezzel nem teszel jót egyikőtöknek sem. Az is lehet, hogy sok a savad, nem esik jól semmi, vagy már kezd magasan lenni a baba, rúgdossa agyomorszáj környékét. Próbálj meg napont többször keveset enni, változatosan, minden élelmiszercsoportból, abból nem lehet baj. Ha meg végképp nem kívánod az ételt, igyál meg egy pohár tejet, legalább a szükséges fehérjebevitel meglegyen, amitől jól fejlődik a picúr.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!