Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Szerintetek ártalmas...

Kismamik! Szerintetek ártalmas a babára nézve a fénymásoló ha napi rendszerességel használom?

Figyelt kérdés
Elég sokat használom a fénymásolót.Még nem vagyok terhes csak kíváncsi vagyok, hogy ártalmas-e a babára.
2011. ápr. 18. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
nem ártalmas.
2011. ápr. 18. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor ezt kinevezem a nap második legjobb kérdésének.

ez viszi ma a pálmát, így lecsúsztál róla.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

nem nem veszélyes. a TV nézés vagy számítógépzés ugyan olyan veszélyes. én terhesen napokat töltöttem a fénymásoló mellett, mert semmi munkánk nem volt, és így elvállaltam hogy scannelek egész nap.

2011. ápr. 18. 14:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Lehet, hogy buta kérdésnek hangzott de már nem először olvasok és hallok a káros hatásairól.És az ember lánya mindent megtesz várandósan azért, hogy minden káros dolgot kiiktasson az életéből amit csak megtehet.De ha tényleg sokan úgy vélik, hogy nem káros akkor én hiszek nektek.
2011. ápr. 18. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,hogy beleugatok,de azt hiszem egy nagyon rossz úton indultál el. Ha még állapotos sem vagy,de már mindentől parázol,akkor mi lesz veled terhesen?

Oké,vigyázni kell az embernek,de szerintem van egy határ,amit te már most túlléptél az aggódás terén. A várandósság egy állapot,de élni kell...Szóval szerintem inkább nyugodj meg,észszerű keretek között tervezd a babát,és ne olvass rémhíreket meg mindenféle badarságokat a neten...

Egyébként az élet a legártalmasabb az emberre,100%-ban halállal végződik.

2011. ápr. 18. 15:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!Nem aggódok annyira, mint ahogy elsőre lejön ebből a kérdésből.Csupán egy kérdés volt.Sajnos volt egy vetélésem két éve, de ennek ellenére sem aggódok nagyon.
2011. ápr. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!