Édeskömény teát lehet inni terhesség alatt? Csak pár kortyot felfújódás ellenszereként
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 19:06
1/8 anonim válasza:
Persze. Még szoptatás alatt is lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
és Te hogyan készítetted el?
2009. márc. 3. 19:34
3/8 anonim válasza:
Lehet, de nem valószínű hogy segít. Erre a puffadásra csak a szülés lesz majd gyógyír:)
4/8 A kérdező kommentje:
Kissé irónikus a válasz...
2009. márc. 4. 08:47
5/8 anonim válasza:
Első vagyok, a 2. választ nem én írtam... Ne foglalkozz vele!Tehát az elkészítés: Felforralod a vizet, beleteszek 1 mokkáskanál édesköményt, kb. 2 percig főzöd. Leveszed a tűzről, 10 percig állni hagyod, majd leszűröd.Ha akarod, édesítheted mézzel, de enélkül is ihatod. Jobbulást! Boldog babavárást! 4 gyerekes anyuka
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Tegnap ittam, csak megijedtem , hogy baj lesz , mert itt a neten ellentmondásos véleményeket olvastam.
még egyszer köszönöm, hogy írtál
2009. márc. 4. 10:55
7/8 anonim válasza:
Nincs mit..! Még egyszer jobbulást! Ha a babáknak segít, neked se fog ártani és a bébikének se:))
8/8 anonim válasza:
Szia!
A második vagyok, ne haragudj, nem akartam bunkó lenni!
Sajna én ezt tapasztaltam, hogy a terhesség elejétől a végéig puffadtam, és szorulásom volt. Kipróbáltam mindenfélét amit terhesen lehet (köményes tea, Espumizan stb.)de semmi nem használt. Szülés után két nappal minden gondom elszállt, és azóta is rend van. Remélem neked azért jobb lesz!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!