A szex beindititta a szulest neked? Mennyivel utana es hogyan?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 12:56
1/5 anonim válasza:
Nekem nem:)
15-re voltam kiírva, 13-án, 14-én és 16-án voltunk együtt. Semmi eredmény. 19-én délután indult be.
2/5 anonim válasza:
Szia !
Mi este 8 körül voltunk eggyütt (ha jól emlékszem ) és éjjel fél 11-kor repedt meg a magzatburok. Hogy volt-e köze hozzá azt nem tudom , lehet , hogy szex nélkül is megrepedt volna. Egyégként a kiírt nap előtt 3 nappal történt.
3/5 anonim válasza:
Nekem nem... pedig a kiírás körüli napokban elég sokszor voltunk együtt. Végül a kiírás után 4 nappal szültem, és a kórházban indult meg magától.
4/5 anonim válasza:
Nekem sem indította meg.
16-ra voltam kiírva, 23-án fektettek be a kórházba, mi még 22-én is együtt voltunk. 29-én született a fiam.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem igen, a 38. héten. Este nyolc körül voltunk együtt, 10-kor már 5 perces fájásaim voltak, de végül csak következő nap éjszaka született meg a kislányom császármetszéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!