Dr. Tasi Róbertet és Dr. Tűű Lászlót? Milyen dokik?
Érdekelne Velük kapcsolatban minden tapasztalap, vélemény, egyszóval minden. Néhány adat:
Dr. Tasi Róbert - XXII. kerületi rendelőintézetben nőgyógyász + Szent Imre Kórház
Dr. Tűű László - XI. kerületi Bártfai utcai rendelőintézetben, és a Szent Imre Kórházban endokrinológus.
Szeretnék minél több infót megtudni Róluk.
Előre is köszi.
Én Dr. Tűű László rendelésére jártam pár éve a Szent Imrébe a súlyos hormonzavarommal. Nem tudott segíteni, csak telt az idő és rosszabbul lettem. Gyakran ideges volt velem és más betegekkel. Volt betegtárs aki szerint "a magánrendelésén bezzeg kedvesebb". Ja-ja! Csak az a rendelése megfizethetetlen a kisembernek, így ott sosem jártam....
Azóta más kórházba járok és jobban érzem magam. Nyilván van akinek bevállik, nekem azonban nem segített és rajtam kívül más elégedetlenkedő is akadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!