Ma egesz nap folyamatosan vagy kis megszakitasokkal bekemenyszik a hasam, mit csinaljak hogy elmuljon, mitol van ez?
Nekem csak a MagneB6 jut eszembe.
Egyébként a keményedések normálisak,csak figyelni kell rájuk.
Ha teheted,próbálj meg sokat feküdni,lazítani.
Ha erősödik vagy túl kellemetlen és aggódsz,ne szégyelj orvosi segítséget kérni!!
Mintha én írtam volna annyi különbséggel, h 35. hétben vagyok. Nekem sem segít semmit a magnézium, próbálok feküdni amennyit csak lehet a 2,5 éves lényom mellett. Pihenj Te is. ha tudsz.
A no-spa jó ötlet, asszem veszek be egyet.
Persze, sőt a vörösbor a legjobb:D!
Én egyébként is ittam egy-egy pohárral, mert durván vérszegény voltam, hiába szedtem vasat, a vörösbor viszont hatott, és még az emésztésnek is jó, meg baromi egészséges a csersavtartalma miatt.
Az alkhollal nincsen semmi gond, csak a mértéktelenséggel, meg azzal, ha vki nem figyel a minőségre/típusra! Szóval egy jó pohár bor csak jót tehet, higgy nekem!
kétbabás mami:D
Ha nagyon ijesztő, akkor én elmennék egy ügyeletre. vannak gyógyszerek, én is kaptam keményedésre.
Elég agresszív anyagnak tűnt, én végül nem is szedtem be, mert a pihi és a sok ivás elég volt, csak a doki parázott be mert pont keményen látott (mindig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!