Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora a méhnyálkahártya?

Mekkora a méhnyálkahártya?

Figyelt kérdés
az érdekelne mivel még annyira kicsi babás vagyok hogy uh -.nem látszik.,hogy hány mm volt nektek a méhnyálkahártya?ami ugye korai terhességnél is már egy kicsit megvastagodik..
2008. febr. 11. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az ötödik babám lesz, és most is mint mindegyiknél, 22 mm volt a nyálkahártya. Ilyenkor általában 20 mm fölött szokott lenni. Gratulálok!
2008. febr. 11. 14:45
 2/6 A kérdező kommentje:
én most kb 3 hetes lehetek..te mennyi voltál?
2008. febr. 11. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 5 hetes voltam amikor elmentem először. Neked hány mm-t mondott az orvos? Most az ötödik babaval kicsit idősebb mint 5 hetes voltam. 5 hetes 5 napos.
2008. febr. 11. 15:09
 4/6 A kérdező kommentje:

nekem 8mm-ert mondott.kb 3 hetes lehetek..de babát még nem látni

csak érzi meg a 2 teszt.,uh.még nem mutatja

2008. febr. 11. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
8 mm? Nem akarlak elkeseríteni, de vagy nem vagy babás, vagy rosszat mondott a doki. Már eleve a beágyazódáshoz jóval több kell. Kb: 10-15 mm. Szóval 8 mm es nyálkahártyával nem lehetsz terhes. Kérdezz rá mégegyszer a dokira!!!
2008. febr. 11. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
szia na milett veled?babás maradtál?
2008. nov. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!