Kókusz matrac kontra szivacs matrac, melyiket vegyem meg?
Szia!
Szerintem kókuszmatrac.
Keményebb mint a szivacs, nem süpped bele a gyerkőc annyira. Jobb a gerincnek is. Lélegző matrac.
Nekünk szivacs van. Nem süpped be különösebben a gyerek alatt. Semmi bajunk vele. A Brendonban vettem, de nem emlékszem, h hány centis. Talán 6.
Biztosan nagyon jó a kókusz, de ha nem állsz jól anyagilag, akkor szerintem felesleges megvenni. Ha jól állsz, akkor vegyél kókuszt.
Nekünk is sima szivacsmatracunk, van, a védőnő ajánlotta, meg vagyunk elégedve vele, nem süpped.
Mi a szivacs alá tettünk egy gyapjú derékaljat, hogy jobban szigeteljen.
5 hós kislány anyukája
Szia!
Nekünk kókusz volt, de le kellett cserélni szivacsra, mert a gyermekorvos a kórházban azt mondta, hogy a légzésfigyelő megbízhatóbban működik a szivaccsal!
Összefoglalva a kókuszrost legértékesebb tulajdonságait:
természetes anyag
nagyfokú természetes rugalmassággal rendelkezik
nedvességet nem szív magába
kitűnően szellőzik
atka-, moly- és baktériumálló
gátolja az asztmás megbetegedést
kedvező hatású az allergiával szemben
a hátgerincet stabilan alátámasztja
felfekvéses betegeknek, illetve a dekubitusz kialakulásának megelőzésére különösen ajánlott
különböző keménységben készül
használat után a környezetbe kikerülve maradéktalanul lebomlik mi is a kókuszmatracot használtuk és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!