Létezik, hogy rossz EKG miatt nem szülhetek természetes úton?
Igen.
A multkor vittem epp a gyermekeket kardiologiara, mert a mi csaladunkban elofordul orokletes szivbetegseg, igy oket is kivizsgaltattam.
Ott egybol azt kerdezte tolem a doki, hogy termeszetes uton szultem-e. Mondtam, hogy igen. Es azt reagalta ra, hogy akkor ezek szerint engem nem erint a betegseg, mert engedtek termeszetes uton szulni a leleteim alapjan korabban. Mondta, hogy a szuleszek ugy felnek a szivbeteg, vagy 1-2 vizsgalat alapjan szivbetegsegre hajlamos szulonoktol mint a tuztol.
Es o ugy vette eszre, hogyha mar a legkisebb gyanu felmerul, akkor nem engedik a termeszetes uton szulest.
De szerintem ne parazz ra egybol, sot, valoszinuleg nem lesz nalad semmi gond. Nezzetek meg az ismetlest. Mert az, hogy a rutin ekg nem tokeletes es a haziorvos sem talalja katasztrofalisnak az nem automatikusan azt jelenti, hogy kifejezetten rossz lett az ekg. Szoval nyugi, nem biztos, hogy lesz ebbol gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!