Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy rossz EKG miatt...

Létezik, hogy rossz EKG miatt nem szülhetek természetes úton?

Figyelt kérdés
Az első rutin EKG nem lett tökéletes ( a 6 értékből 2, a 3 és 4) majd 1 hónap múlva ismételtük (24.hét) és megint csak nem lettek tökéletesek az értékek. A háziorvos nem találta katasztrofálisnak, mégis elküldött kardiológushoz.
2011. ápr. 14. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a kardiológos úgy találja,akkor IGEN,előfordulhat,hogy nem szülhetsz,nekem tachikardia miatt nem engedték...
2011. ápr. 14. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen.

A multkor vittem epp a gyermekeket kardiologiara, mert a mi csaladunkban elofordul orokletes szivbetegseg, igy oket is kivizsgaltattam.

Ott egybol azt kerdezte tolem a doki, hogy termeszetes uton szultem-e. Mondtam, hogy igen. Es azt reagalta ra, hogy akkor ezek szerint engem nem erint a betegseg, mert engedtek termeszetes uton szulni a leleteim alapjan korabban. Mondta, hogy a szuleszek ugy felnek a szivbeteg, vagy 1-2 vizsgalat alapjan szivbetegsegre hajlamos szulonoktol mint a tuztol.

Es o ugy vette eszre, hogyha mar a legkisebb gyanu felmerul, akkor nem engedik a termeszetes uton szulest.

De szerintem ne parazz ra egybol, sot, valoszinuleg nem lesz nalad semmi gond. Nezzetek meg az ismetlest. Mert az, hogy a rutin ekg nem tokeletes es a haziorvos sem talalja katasztrofalisnak az nem automatikusan azt jelenti, hogy kifejezetten rossz lett az ekg. Szoval nyugi, nem biztos, hogy lesz ebbol gond.

2011. ápr. 14. 21:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszotokat...hétfőn erre a kérdésre végleg választ kapok, mert ismerős segítségével hétfőre kaptam időpontot...köszi még egyszer!
2011. ápr. 15. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!