Én úszni jártam minden terhességemmel az utolsó napig. Uszodába.
forró vízbe ne menj, a hidegtől nem lesz semmi bajod.
2011. ápr. 13. 16:04
2/12 anonim válasza:
Két gyermeket szültem és én biztosan nem mennék. De ez csak az én véleményem!
2011. ápr. 13. 16:04
3/12 anonim válasza:
Èn is félös voltam, nem mentem.
Habár én az elején véreztem is.
De pl nyáron a barátainknál volt olyan nagy kb combig érö medence és én abba sem merültem el, csak bele álltam, és sétáltam benne. pedig volt vízszüröjük is.
2011. ápr. 13. 16:06
4/12 anonim válasza:
Én 3 terhességen vagyok túl, mindhárom alatt vettem részt ilyenen. Az orvosom engedte, én meg odafigyeltem. Nem lett semmi baj.
2011. ápr. 13. 16:12
5/12 anonim válasza:
26 hetesen 3 napig, gyakorlatilag ki sem szálltam a vízből, mert ott nem fájt a hasam, mindenhol máshol igen. Egyébként otthon is sokat ültem a kádban (napi 2 órát), semmi bajunk nem lett, a dokimmal leegyeztettem, engedélyezte. A második babánál sajnos erre már nem volt lehetőségem, mert a "nagy" még kicsi volt, nem volt megoldható, hogy valaki vigyázzon rá addig.
2011. ápr. 13. 16:16
6/12 anonim válasza:
Pár hete voltunk wellnesselni egy erdei hotelben. A víz engem annyira nem mozgatott meg, inkább az erdőben sétáltam, de a jacuzziba azért bemásztam párszor.
Szerintem menj nyugodtan, csak a szaunát kerüld el.
22+1 hkm
2011. ápr. 13. 17:32
7/12 anonim válasza:
Van itthon saját medencénk, mivel nyáron volt nagy pocakom, akár napi 2-3x is úsztam egy kicsit. Nagyon jót tett, ha fájtak a lábaim vagy úgy éreztem, szétszakad a derekam, a medencém. Az orvosom is javasolta az úszást. Ha nem fejest ugrasz a vízbe, nem lesz bajotok. A fertőzéseket meg egy tamponnal minimálisra csökkentheted. Különben a klór épp a bacik elszaporodását gátolja, így kicsi az esély, hogy elkapj valamit.
2011. ápr. 13. 17:38
8/12 anonim válasza:
25 hetesen voltunk, doki szintén megkérdezve...SZaunáztam,úsztam,jakuzziztam. Most 38 hetes vagyok,de semmit nem szedtem össze,nem nyílt ki a méhszájám,és a babát se főztem meg,ahogy sokan gondolják a szaunáról....:D Szóval én mennék a helyedben.Egyébként szerintem itt a lényeg azon van,hogy a doki mit mond rá..
2011. ápr. 13. 18:04
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jó válaszokat kaptam,köszönöm mindenkinek!
Főleg annak aki még a szaunát is ajánlotta,azt nem próbáltam volna ki,ha nem írta volna le!
Jaj Istenem de jó lesz egy kis lazulás....:)
2011. ápr. 14. 10:34
10/12 anonim válasza:
Nézd csak,hányan ajánlják a szaunázást és milyen jótékony hatásai vannak a terhesség alatt is: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!