1,5 éves gyerkőccel érdemes elmenni wellness hétvégére 2 éjszakára? Vagy inkább hagyjuk itthon mamázni?
Bocs az off-ért...!
Azoktól szeretnék kérdezni,akik azon a véleményen vannak,hogy inkább jobb otthon hagyni a gyereket,hogy ezt tapasztalatból írják?
Mi is vettünk már 2 helyre is ilyen 2 éjszakás wellnes-es balhét,de eszünk ágában sem lenne itthon hagyni a kislányunkat. Igaz még egyikre sem mentünk el,de tutira nem fogjuk itthon hagyni a mamáékra..
Gondolom azért úgy már más,hogy a kérdező már otthagyta a mamáékra a kicsit.
Mi még nem voltunk ilyen vagányak.. :)
Előre is köszi a választ!
(Nekem is 1.5 éves a kislányom)
Második vagyok.
Voltunk már kettesben a párommal ilyen hétvégén,és őszintén szólva jól esett kicsit csak vele lenni és végre kipihenni magam. Mi előtte és azóta is többször bizzuk a gyereket a nagyszülőkre,imád ott lenni,miért is ne szeretne,mikor el kényeztetik rendesen?:-)))
Így boldog a gyerek, boldog a nagyszülő és kipihent,türelmesebbek szülőket kap vissza a gyermek.
Tutti lesznek ellenvélemények és olyanok,h milyen anya is vagyok,de nem érdekel.
Harmadiknak: igen, tapasztalatból mondom. Két fiam van, voltunk már velük is, nélkülük is és ezek után szentül meg vagyok róla győződve, hogy mindannyiunknak (vagyis a gyerekeknek is) jobb, ha ők maradnak mamázni.
És még csak véletlenül sem érzem magam rossz anyának amiatt, hogy pár év után egyszer szeretnék két napot a férjemmel kettesben tölteni.
És nyilván mindig van egy legelső alkalom, amikor a gyereket először bízod másra.
Az off-olós vagyok
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!