Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség alatt a menses...

A terhesség alatt a menses milyen?

Figyelt kérdés
Kb. 8 hetes vagyok és pénteken kellett volna megjönnie és egy pici vérzés /wc papíron lehetett látni/ volt. Ma reggel felkeltem és egy kicsit olyan lett a pizsamán, nem erős piros szinű, inkább olyan mintha vizes lenne. Szerintetek? Nagyon félek, hogy mi lehet, segítsetek.
2008. febr. 11. 06:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Amit minden várandősnak meg kell tanulnia,mindenfajta vérzéssel irány a doki!Mindegy hogy barnázás csak,vagy mennyire kevés.A doki tudja megmondani hogy baj van-e.De azt is tudni kell,hogy a terhesek 1/4énél ez régi mensi idején előfordul,főleg az első trimeszterben.

Amúgy ha nem jár görccsel a dolog,akkor nem hiszem,hogy baja lenne a picinek,de mutasd meg dokinak,és valószínűleg 1-2 betegszabit kapsz,és szigorúan pihizned kell majd.

2008. febr. 11. 07:20
 2/3 anonim válasza:
Hát én úgy tudom terhesség alatt semilyen.mert ilyenkor elmarad!De mivel még az elején vagy előfordulhat!
2008. febr. 11. 07:31
 3/3 anonim ***** válasza:
szia.én 3 honapig mensruáltam a lányommal rendesen.ugyanolyan hosszu volt..és ugyanolyan erös..persze szolj a doki a dologrol..de mivel én menzisztem nem is tudtam hogy babás vagyok.és addig tüneteim sem voltak..sko sikert
2008. febr. 11. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!