Lehet valamit tenni a terhesség alatti hányinger ellen?
Első vagyok:
nincs olyan dolog, aminek nagyon undorodsz a szagától?
Mert nekem ilyen volt a szárított kamillavirág ( jó hülyén hangzik, mi?) én ha annak a zacskójába beleszagoltam, alig értem el a mosdóig. De kijött, és utána jobb volt. Viszont előtte megittam egy pohár hideg tejet. Tapasztalat ugyanis, hogy a tej leköti a rengeteg gyomorsavat, így nem olyan kellemetlen a visszaút, csak kijön és kész. Ha meg nem ittam előtte tejet ( már bocs, hogy ezt így leírom, de így igaz ) volt hogy már véreset hánytam, mert a nyelőcsövemet teljesen szétmarta a sav.
A tej tuti befutó. Van, amikor a hányingert is elmulasztja. Ha meg ki kell jönnie, hát akkor is könnyebb tőle.
Tehát,ha vmitől nagyon undorodom,vagy vmit nagyon utálok,akkor az tutira kihozza belőlem,ami kikívánkozik?
Akkor például csak rá kellene néznem a pacalra,a nyers husira,vagy esetleg a kocsonyára...Mindenképpen megpróbálom,apukám úgyis mindig ilyen kajákat eszik.
Köszike a tippeket!
Tudtok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!