A mellem alatti rész állandóan piros-vörös, normális ez? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
18hetes vagyok pár hete,nagyon piros a mellbimbóm alatti résznél,gondolom dolgozik(olyan mintha be lenne gyulladva) attól meg meleg is nagyon ha megfogom,de senki nem hallott még ilyenről akivel eddig beszéltem.Megkérdezem a dokimat is erről,de szeretném tudni,hogy van e vkinek ilyen?nekem első prctől nagyon fájt és sokat is nőtt már eddig is.?Mit lehet tenni?Köszönöm a válaszokat.2008. febr. 10. 22:49
1/3 anonim válasza:
34 hetes kismami vagyok, és nekem is jelentkezett ez a probléma, ahogy megnőtt a mellem. Szerintem ez attól lehet, hogy a mell mérete nagyobb, súlyánál fogva szorosan összeér a mell alatti résszel és nem szellőzik megfelelően. Nekem a hintőporozás vált be a legjobban. Zuhizás vagy fürdés után tegyél rá egy kis babahintőport. Ja, és csak pamut melltartót viselj!
Ha közvetlenül a bimbó alatt van a piros folt, hááát az is lehet a hirtelen növekedéstől.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia,ahogy a mellbimbó van,az alatta levő rész pirosodik be ,de ez nem attól,hogy összeér a testemmel..nincs kipattogva vagy ilyesmi...és az egész mellem alsó fele ilyen-főleg estére jön ki.
2008. febr. 12. 15:12
3/3 anonim válasza:
Szia nagyon régi kérdés kiderült akkor hogy mitől volt a pirosas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!