Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a mensi, ha megjön,...

Milyen a mensi, ha megjön, miközben már baba van?

Figyelt kérdés

Milyen volt a mensitek? nekem szerencsére megjött még nem szeretnék babát! de más nem sok a vér és élénkpiros nyákos!annyira el vok keseredve, már 5 tesztet csináltam a múlt hónapban mind negatív de mivan ha mégis pici van??

A előző hónapban jan14-én jött meg és 3 napja csináltam az utolsót!A múlt havi előtt már 2 héttel feszült a mellem és kicsit utána is és nyákos tojásfehérje szerű folyásom volt!reggelente nagyon sok,hasszurkával kísérve!Miután ezek elmúltak akkor meg derékfájás és nehéz levegővétel!Most mensi előtt pár nappal újra hasszúrka és mellfájdalom!Derékfájdalom!!

MIndíg görcsölök mensikor!

Most is nagyon görcsöltem szinte csak most jobb amúgy hajnalban jött meg és egész nap görcsölt!

A nehéz levegővétel még mindíg megvan és furcsán sokat büfögök csak kicsiket mostanság!

A nőgyógyásztól lehet kérni vérvételes terhességi tesztet félek nehogy baba legyen és kicsússzak az időből!!

nagyon nem jönne jókor anyukám beteg (rák sajnos)nekem most vele kell törődnöm!És egyébként is korainak tartanám!

Kérlek segítsetek!!

2008. febr. 10. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt még mensim teherbe esés után.DE előbb jött meg, és fele annyi ideig tartott,és barnás színű volt. Nemsokkal később csináltam tesztet ,nekem pozitív lett.Szerintem ha negatív akkor nem vagy terhess.Nem kell feltétlenül nődokihoz menni, háziorvos is adhat menotesztet amihez csak vizelet kell vinni a laborvizsgáltra. Ez is kimutatja.Remélem segítetem valamit.

egy 15 hetes kismami

2008. febr. 10. 22:31
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nem vagy terhes,sőt ha védekeztél a pároddal normálisan és nem történt semmi gixer akkor nem hiszem.Amíg nem szedtem fogamzásgátlót nekem is nagyon erős görcseim voltak,olyanok,hogy szinte megsem tudtam mozdulni egész nap.Úgyhogy ne félj,szerintem nincsen semmi baj.De ha nagyon aggódsz akkor menj el a nőgyógyászhoz ő biztosabbat tud neked mondani.

Sok sikert!

2008. dec. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!