Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez magzatvíz...

Szerintetek ez magzatvíz szivárgás?

Figyelt kérdés
Tegnap az egyik bugyim átázott,hozzátartozik utaztam és rettenetesen meleg volt a buszon szóval valószínű megizzadtam,beraktam zsepit de nem ázott át,továbbra is volt ilyen pár csepp,elég sok szokott lenni a folyásom.Ma reggel is volt,éreztem hogy folyik,de nem ázott át a zsepkendő megint,ráadásul inkább nyálkás volt mint vízszerű.Fájásom nem volt csak jósló, a melegvíztől elmúlt simán.Szerintetek magzatvízfolyás? ( a dokim most 150kmre van,szóval azért kérdezem haza kell e menjek vagy ráérek)38+3hetes km
2011. ápr. 12. 08:53
 1/6 anonim válasza:
Nagy valósznüséggel igen. Ha messze van az orvos. akkor hivja fel és mondja el neki miket tapasztalt, szakszerü választ kap tőle.. vagy a kórháztól ahová vizsgálatokra járt.
2011. ápr. 12. 08:58
 2/6 A kérdező kommentje:
már két hete is éreztem ilyet,akkor is azt hittem de nem az volt
2011. ápr. 12. 09:15
 3/6 anonim válasza:
Közel a szülés várható ideje.. mégis azt mondom lehet szivárgás a nagy nyomástól.. de elképzelhető vizelet szivárgás is mert a baba nyomja a hugyholyagot. Ha nincs más közeli segitség.. akkor háziorvos?? mégiscsak többet tud.. ja lát lát.. ha elmegy hozzá.
2011. ápr. 12. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, elmentem vizsgálatra, és kiderült, hogy

valami gombás fertőzés volt. Teljesen áttetsző volt, és vízszerű, átázott a betétem. Én is bepánikoltam, azt hittem a magzatvíz szivárog, mert előtte két nappal nekimentem anyáéknál az ajtókilincsnek a hasammal. Ha felhívod a dokit, úgyis be fog küldeni vizsgálatra.

2011. ápr. 12. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! 1. terhessegemnel nem elfolyt, hanem szivarogni kezdett a magzatvizem. Onnan veszed eszre a kulonbseget, hogy azt tenyleg magzatviz, hogy ha csak szivarog is, nem marad abba. Azaz orakon at kis mennyisegben tavozik beloled a viz, es minden egyes alkalommal ugy erzed, mintha bepisiltel volna. Ebben az esetben irany a korhaz, mert beindult a szules, a kicsi nem maradthat szarazon. Nekem elotte fajasok nem is voltak, viszont ha elfolyt a magzatviz, onnan kezdve erosodnek a fajasok.

Szerintem nalad nem ez torten, de inkabb hivd fel a dokidat.

2011. ápr. 12. 11:04
 6/6 A kérdező kommentje:
a dokim még nem sikerült elérnem,de a védőnőt igen és megnyugtatott,hogy az elmondásom szerint nem az,és továbbra is tegyem be a zsepit,ha esetleg átázik illetve rendes fájásaim lesznek,vagy távozik a nyákdugó,vagy érzem akkor menjek dokihoz
2011. ápr. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!