Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes terhes vagyok és a...

37 hetes terhes vagyok és a babám néha úgy fordul, hogy nagyon nyomja ki a köldökömet és az egész hasamat. Hogyan lehet rávenni a pozícióváltásra?

Figyelt kérdés
37. hetes terhes vagyok és a babám néha úgy fordul hogy nagyon nyomja kia köldökömet és az egész hasamat.már szinte néha fáj is.ilyenkor ugye ár nem fordul meg teljesen és nem kell attól tartanom hogy ne lesz befordulva szüléskor?azt mondta az orvos hogy szép hosszú baba lesz
2008. febr. 10. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:
szia!Nem nagyon tudsz mit csinálni,csak tűrni.Illetve ha fekszel akkor talán ha forogsz,akkor ő is elmozdulhat onnan.Nekem is fáj(t) sokszor,de hát ez van.De attól még lehet,hogy már befordult,és a háta nyomja a köldöködet.Sok szerencsét a szüléshez,én is követlek nemsokára:)35 hetes kismama
2008. febr. 11. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:

szia!nekem folyton ezt csinálja, de ne izgulj, mert ha már be van álva a baba,akárhogy mozoghat nem valószínű hogy lenne még annyi helye,hogy megforduljon!

Nekem is folyton ezt csinálja, még jó,hogy nem sok van hátra!Sok sikert!

39 hetes kismama

2008. febr. 11. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!