38 hetes első babás kismama vagyok! Segitenétek?
Figyelt kérdés
Másfél hete elment a nyákdugóm múlthéten egész héten hasmenésem volt két napja nagyon fáradt ingerlékeny vagyok elég jól vizesedem is, és a baba is keveset mozog inkább csak kinyomja magát de akkor is úgy kell fellökdösni mikor leülök alul a szeméremcsontom felett egészen fel az alhasig szúró feszitő érzést érzek!Volt valaki ilyen helyzetben?2011. ápr. 11. 12:26
1/12 anonim válasza:
Tuti, hogy a nyákdugód ment el?
Ez elég fura, mert az közvetlenül a szülés előtt szokott.
Az "úgy kell fellökdösni"-t azt mire érted?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen nyákdugó volt a doki mondta hogy azért mert elment kihuzhatom a végéig!Ha meglökdösöm akkor rá fél percre percre reagál rá de az elmúlt két napban nagyon lusta
2011. ápr. 11. 12:33
3/12 anonim válasza:
Menj el a Nőgyógyászodhoz!Mindenképp!Lehet,h.visszatartja a szervezeted a vizet még az is előfordulhat,h.a babának kevesebb most a magzatvize a normálisnál!Sok lehet az ok ami miatt ezek a tünetek!Kihordtad idáig a Babádat biztos vagyok benne,h.fel is akarod nevelni!Akkor még ma menj orvoshoz!A Babád és a Te életed is múlhat rajta!!!!
4/12 anonim válasza:
A nyákdugó eltávozhat hetekkel a szülés megkezdése elött is!! :)
5/12 anonim válasza:
Utsó, igazad lehet, csak nem tudom, mi ez a gúnyos szmájli....
:P
6/12 anonim válasza:
Nem szántam gúnyosnak!Ne haragudj!!!!!!
7/12 anonim válasza:
A 12:34-es is én voltam meg a szmájlis is!Ne haragudj tényleg!Nem volt ideillő az a szmájli!Csak egy mosolyt akartam küldeni,h.együtt érzel veled!Nem bántani akartalak!!!
8/12 anonim válasza:
úgyis jársz nst-re, ha mész a héten mindenképp említsd meg. de ha rosszabb lesz a helyzet, vagy egyáltalán nem mozog, azonnal indulj.
9/12 anonim válasza:
Nekem is sokkal hamarabb elment a nyákduó. Az utolsó napon teljesen lenyugodott a baba, és ez nem tetszett a dokimnak. Nem tudom, hogy ez normális-e, de nekem 41 hetesen császár lett a vége, mert bestresszelt a fiam, mivel belekakált a vízbe. Ezért lassult le a mozgása állítólag.hA most ilyen lesz, azonnal szólok a dokinak, nem várom meg a fájásokat, mint a fiammal tettem, Bár ott is minden rendben ment, csak hát császár lett.
10/12 A kérdező kommentje:
Április 13-án 17:43-kor megszületett a kislányunk 3kg és 55 cm :)
2011. ápr. 14. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!