Fenékcsont fájdalom? Mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a fenékcsontom de főleg a jobb oldalon.Igaz eddig is fájt de most pár napja szinte elviselhetetlen!!!Aludni járni alig tudok!Veletek volt ilyen mit lehet tenni ezzel? 22 hetes kismama2011. ápr. 11. 09:33
1/3 anonim válasza:
Szia. Nekem szülés után volt ilyen. Vettem lyukas párnát (de ha van úszógumi az is jó) és azon ültem, vagy oldalt feküdtem. Kíméld, mást nem tudok javasolni.
Minden jót!
2/3 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt. Tágulnak az izületek. Nekem kb. a 20. hét körül kezdődött és volt, h napokig nem tudtam menni sehová úgy fájt a lépés és az ágyban forgás. Pár naponként elmúlt aztán pár napig megint fájt. Most vagyok a 35. hétben és már nem érzem néhány hete.
Nekem a doki a kalciumot javasolta, az valamelyest javított rajta.
Kitartás! :)
3/3 anonim válasza:
Sokat nem tudsz ellene tenni, tágulnak az izületek, vagy az is lehet h valamit nyom a méhed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!