Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fenékcsont fájdalom? Mit...

Fenékcsont fájdalom? Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a fenékcsontom de főleg a jobb oldalon.Igaz eddig is fájt de most pár napja szinte elviselhetetlen!!!Aludni járni alig tudok!Veletek volt ilyen mit lehet tenni ezzel? 22 hetes kismama
2011. ápr. 11. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem szülés után volt ilyen. Vettem lyukas párnát (de ha van úszógumi az is jó) és azon ültem, vagy oldalt feküdtem. Kíméld, mást nem tudok javasolni.

Minden jót!

2011. ápr. 11. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt. Tágulnak az izületek. Nekem kb. a 20. hét körül kezdődött és volt, h napokig nem tudtam menni sehová úgy fájt a lépés és az ágyban forgás. Pár naponként elmúlt aztán pár napig megint fájt. Most vagyok a 35. hétben és már nem érzem néhány hete.

Nekem a doki a kalciumot javasolta, az valamelyest javított rajta.

Kitartás! :)

2011. ápr. 11. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokat nem tudsz ellene tenni, tágulnak az izületek, vagy az is lehet h valamit nyom a méhed.
2011. ápr. 11. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!