Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még csak 5 . hetes terhes...

Még csak 5 . hetes terhes vagyok és egész nap megállás nélkül hányingerem van ha eszek azért ha nem azért, de nem hányok normális ez?

Figyelt kérdés
2008. febr. 10. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia én 7 hetes vagyok és nekem is folyton hányingerem van ne agodj majd elmulik gratula a bébihez:)
2008. febr. 10. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Bizony ez a normális. Az anya szűnni nem akaró hányingere a babát védi. Nekem a 16-dik hétig tartott a hányingeres időszak viszont nem hánytam, de egész nap kavargott a gyomrom.

Egy 30 hetes kismama

2008. febr. 10. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Ez teljesen normális. Ennyi idősen már én is rosszul voltam.Egész nap tartott, de nem hánytam.Most 15 hetesen már múlik.Már csak néha van, az sem vészes.Kitartás és gratulálok!
2008. febr. 10. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is rosszul a voltam az első 12 hétben. Nekem az Elevit nagyon rossz volt. Miután abbahagytam a szedését, sokkal jobban éreztem magam. Talán nálad is valami vitaminkészítmény zavar be. 18 hetes kismami
2008. febr. 11. 14:27
 5/5 anonim válasza:
ellent kell mondanom az elötem szólónak-azt irtatok-a hanyinger vedi a babat?nekem reggeltöl estig hányingerem volt és tegnap mondták meg hogy meghalt a pici!ezt ne álltalánositsuk!mindenkinek más a szervezete-minden terhesség egyedi!de ne izgulj,minden rendben lesz!minden jót!egy nagyon szomoru/már nem/kismama!
2008. febr. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!