Mit éreztetek akkor, amikor megláttátok hogy a tesztetek POZITÍV és hogy anyukák lesztek 9 hónap múlva? és a tesztet eltettétek emlékbe? KÖSZI A VÁLASZOKAT
Másfél évig szinte minden hónapban izgatottan vártuk, mi lesz a helyzet, van-e kis utódunk.Aztán vígasztalgattuk egymást, hogy még ráér, hisz annyi dolog van a házon.Decemberben teljesen el voltunk havazva, és meg is jött.Anyukám vett nekem egy tesztet, és kérte csináljuk meg.Gondoltam, na jó, de úgyis megjött rendre pontosan.
A párom bejött a mosdóba, mikor pár perc alatt megkukultam, mert amikor megláttam a második erőteljes csíkot is, annyira lezsibbadtam, hogy már nem tudtam melyik a pozitív.Ő olvasta fel a tájékoztatót.Bő egy órát ültem a WC-n mozdulatlanul.
Romantikus: a második évfordulónk napján tudtuk meg:-)
Nekem szerencsém volt, mert elsőre összejött a baba, de épp ezért olyan hihetetlennek tűnt. Csak bámultam ki a fejemből, és nem értettem, hogy lett egyből pozitív a teszt. Aztán egy kis idő múlva leesett, hogy mi a helyzet és akkor meg azon gondolkoztam, hogy de hát én még bele sem éltem magam abba, hogy terhes akarok lenni és máris az vagyok... :)
Furcsa volt, és nagyon jó érzés is.
A tesztet eltettem emlékbe.
Mi nem terveztuk a babát,sott!Végképp nem akartunk még ilyen nagy lekotést az életben.Cseszegettem a párom,hogy vmi nagy ajándékot szeretnék a 20.szulinapomra.Szeptemberben kiderult,hogy terhes vagyok.Nagyon megijedtunk...
2dontés állt elottem:
-felhagyok az elozo életemmel,elhatározom magam,megváltozom és felnevelem a kisbabám.
-elvetetem a kicsinkot és folytatom az életem tovább.
Hát nem volt szivem,sem nekem,sem a páromnak,sem anyunak.
Igyhát mikor megtudtam,felultem az elso vonatra Csehországba,és mentem a páromhoz.Amikor megérkeztem és utaztunk haza a villamossal,csak néztunk 1másra és 1szo sem hagyta el a szánkat.Olyan kínos érzés volt,magam hibáztattam.De aztán átértékelodott bennem a dolog.
Most fogok belépni a 9dik honapomba a terhességemnek.
A párom meg csak nevet,hohgy kelett neked a nagy 20.szulinapi ajándék?? :)
én május 10-ei vagyok,a kicsinkommal meg május 12re vagyok kiírva.Tehát megkapom a szulinapi ajándékom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!