Mit éreztetek akkor, amikor megláttátok hogy a tesztetek POZITÍV és hogy anyukák lesztek 9 hónap múlva? és a tesztet eltettétek emlékbe? KÖSZI A VÁLASZOKAT
Az elsőt sejtettem, hogy pozitív lesz- de nagyon örültem, a második viszont meglepi volt. :-) Abban a hónapban a számításaim szerint nem is eshettem volna teherbe, de késni kezdett a vérzésem, és furcsa volt ez a késés. csináltam tesztet hajnalban, és pozítív lett!! Úgy örültem neki- vendégeink voltak, de rohantam a férjemhez, és felkeltettem és az orra alá "dobtam" a tesztet! A mai napig nem tudom, hogy tért észhez egy pillanat alatt, de rögtön tudta mit mutatok neki!! Nagyon örültünk mindketten. :-) 2óra hosszat beszélgettünk, mire felkeltek a vendégek, megterveztük a tesó-gyerekszobát!:-)
az elsőnél nem, de második fiamnál eltettük a tesztet. :-)
Tervezett baba volt, úgyhogy számoltam a napokat mikor tesztelhetek már :) A férjem mindig lehurrogott, hogy ugyan már majd lesz baba, és nagyon féltett. Ugyanis nem szokott csak úgy ripsz ropsz lenni, és tartott tőle, hogy nagyon nekikeseredem. De én tudtam, hogy sikerült...valahogy megéreztem.
Nos a mesim előtt 4 nappal már nem bírtam magammal. Reggel csináltam tesztet úgy hajnali 5 körül, mert nagyon kellett pisilnem :) Megláttam, hogy ott volt a második csík.
Majd kiugrott a szívem, sikoltozva, a tesztet lengetve kurjongatva ugrottam az ágyba, felzargatva szerencsétlent, hogy nézze meg mi újság. Persze magához sem tért szinte...aztán rá egy órára hirtelen felült, hogy mit mondtam?
Nézte a tesztet, majd rám mint egy birka :D én meg vigyorogtam mint a vadalma. Majd csináltatott velem még kettőt mert nem merte elhinni, hogy valóban elsőre első hónapban sikerült a baba.
Eltettem a tesztet, kincsként őriztem minden egyéb aprósággal(karszalagja, jelölőcédulája stb). De sajna már csak nagyon fakón látszik valami rajta :( A kicsi 2 éves lesz júniusban.
A kisfiamnál életem első tesztje lett pozítiv.
Emlékszem, hogy ültem a konyhaasztalnál, néztem a két csíkot és arra gondoltam,hogy jé gyerekem lesz és milyen hamar sikerült....Teljesen ledöbbentem,pedig terveztük Őt.
Idén már 3 éves lesz!
A 2. baba októberben érkezik, az ő tesztjénél annyit mondtam, na végre, hogy itt vagy, nagyon vártunk!:)
Mindkét teszt el van téve.
Izgatottságot! Lobogtattam a férjemnek. Reggelig kint hagytam, és többször megnéztem.
Csodának tartottam, mert épp elkezdtük a projektet. Még igazából bele sem gondoltunk, csak épp abbahagytuk a védekezést :-)
Persze még hónapokig sem fogtam fel teljesen!
Büszke voltam a férjemre és magamra!
Titokzatos volt az egész, egy új korszak kezdete, valami ismeretlen, valami nagyon jó.
Teljesen kétségbeestem a fiam tesztjénél, azt sem tudtam fiú vagy lány vagyok.
Éreztem, hogy baba lesz, de "nem akartam", nagyon friss kapcsolatban(apa vajon mit lép stbstb). Kellett 2óra mire felfogtuk. Most 21hónapos "büdöskölke:)"
A kicsi lányunknál szintén frászt kaptam:) nagyon hamar összejött a tesó. 2,5hónapos most.
A teszteket nem tettem el.
Sosem fogom elfelejteni. Szabin voltunk itthon, Párom csak egy napot, úgyhogy mindenképp aznap akartam tesztelni, hogy azonnal elmondhassam. Nagyon-nagyon féltem, bár tervezett baba volt, de nagyon féltem, hogy negatív lesz. Pedig még csak a második éles hónapban jártunk. Remegett kezem lábam. Mikor megláttam, hogy fél perc alatt megjelent az erőteljes második csík már mindenem remegett. Fel-le mászkáltam a lakásban mint valami szélütött, cikáztak a fejemben a gondolatok. Ez kb negyed órát tartott. Összeszedtem magam és közöltem a Párommal, hogy pár percre elfoglalom a fürdőszobát. Kitettem a tükör alá a tesztet, és a tükörre írtam egy szép üzenetet a Szerelmemnek. Mikor végeztem közöltem Vele, hogy hagytam neki egy kis meglepetést és menjen gyorsan. Közben a gépen elindítottam a Roxette-től a Listen to your Heart-ot (mindkettőnk egyik nagy kedvence volt). Hát...kijött...könnyes volt a szeme...és csak ültünk ültünk ültünk, néztük egymást.... Nem kellettek szavak :). 32 hetes vagyok, június elejére várjuk Angyalkánkat. 4 tesztet csináltam összesen, elraktuk mindet.
Szép Napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!