5hetes terhes vagyok most jött ram az emelygös idöszak ami magaban nem lenne baj csak alig van etvagyam, nem baj ha nem eszek annyit?
Szia!
Én 5 hetes és 3napos vagyok,nekem bevált az émelygésre a hideg tej,enni így se nagyon bírok,de jobb a gyomrom, dehát ilyenkor nehéz jot tanácsolni.
Ártani biztos nem fog a babának hogy nem eszel,mert gondolom vitamint szedsz és most az a legfontosabb.
Majd leszel még kívánós is;) Nekem a tapasztalt anyukák mondták.
Boldog babavárást!
szia. neaggodj!edesanyam amikor velem volt terhes annyira rosszul volt es a gyomra is naon tonkre tette, hogy felidos korig, 20 hetig, azaz amig meg nem mozdultam csak fogyott valami 6-7 kg, aztan egyszerre felszedett 12 kg, rovid ido leforgasa alatt. enis sokat hanytam, oklendeztem es a gyomrom is fajt, de en nem fogytam, maradtam 45, de most mar 47 vagyok. szerintem a szervezeted tudja hogy mire van szuksegetek,a folyadek meg a vitamin fontosabb mint a szilard taplalek, legalabb ha mast nem, gyurd magadba a gyumolcsoket, zoldsegeket es sok folyadekot igyal, mert belulrol kiszarad valaki az mar nagy baj.tudom, hogy nehez lehet egyeseknek, foleg akik kihanyjak meg a folyadekeot is, volt mar ilyen velem is, es hanyingerem volt meg a viztol is, de tobbszor kevesebbet iszom inkabb vagy eszek valami edeset,hogy jol szomjazzak meg.Neaggodj, tul leszel ezen az idoszakon is, a babadnak semmi baja sem lesz!
Udv.16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!