Debreceni klinikán ajánlanátok orvost-fontos?
Figyelt kérdés
Nincs sok pénzünk, így nem a legdrágábbat, de megbízhatót! Sajnos nem problémametes a terhességem, így muszáj orvost fogadni. Alkalmanként milyen összegeket kell fizetni? Megköszönném, ha tudtok segíteni! (Már szültem ott egyszer, de ügyeletes orvosnál, és ő nem nőgyógyász, "csak" szülész). Minél hamarabb szeretnék felkeresni egy orvost!2011. ápr. 6. 14:07
11/18 anonim válasza:
Ha nincs magánrendelője akkor a klinikára hív be.
12/18 anonim válasza:
Én Orosz Lászlónál szültem, igaz nem fogadott orvosom volt, egyszerűen ő volt az ügyeletes, de le a kalappal előtte. Végtelenül kedves, emberséges, lelkiismeretes ellátást nyujtott, a szakmai tudásába pedig végképp nem tudok belekötni. Én csak egy könyvutalványt adtam neki, de belepirult, alig akarta elfogadni. Annyira drága volt!! Biztos vagyok benne, hogy nem pénzéhes!
13/18 anonim válasza:
Én Jenei Katalinról nem tudok rosszat mondani, én nála szültem. Valóban hangulat ember, de kinek nincs rosszabb vagy jobb napja. De olyankor sem éreztem magam sosem elhanyagolva, csak épp nem volt jó a kedve, de nem is barátkozni jártam hozzá. Egyébként szerintem abszolút nem pénzéhes. Magánrendelésre jártam hozzá, de magától ajánlotta, hogy nst-re nyugodtan mehetek a kórházba rendelésre, hisz akkor már minden héten kellett járnom. Ebben neki semmi biznisz, hisz ott nem fizetsz. Szerintem rendes, alapos és nagyon jó szakember. Most is hozzá járok, nála fogok szülni. Sok közeli ismerősöm szült nála és mindenki elégedett volt vele, persze azért én is hallok róla negatívumokat is, de magamon és a környezetemben nem tapasztaltam. De ha nem szeretnél női orvost, akiket ajánlottak szerintem járj utána. Én a Lukácsról és a Sápyról hallottam jó véleményeket.
14/18 anonim válasza:
Én dr Óvári Lászlót ajánlom. Nem pénzéhes, nem kell rá sokat várni, ha kérdésed van, nyugodtan felteheted neki. Dr Aranyosi JÁnos a legjobb, de ő már az OTI-ban rendel (persze van magánja is), nem tudom, hogy ott meg lehet e fogadni.
15/18 anonim válasza:
meg lehet fogadni Aranyosi doktor urat!
16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a többi választ is!! Jenei Katalinnal kapcsolatban én is olvastam jót is, de rosszat is. Egyébként most nagyon Orosz László felé húzok, de jövőhétig eldöntöm és felkeresem!
2011. ápr. 7. 09:20
17/18 anonim válasza:
Dr. Deli Tamás... A sórornőm szülésekor a saját (!) orvosa ott hagyta, nem foglalkozott vele, Deli dr. volt az ügyeletes, leült mellé, simogatta, poénkodni próbált, türelmesen válaszolt, amikor a sógornőm megkérdezte, hogy hová kell átsétálni a szülőágyra, az egy másik épületben van (???) szüléskori átmeneti zavar... Akkor szépen karonfogta és mondta, h nem-nem, drágám, csak ide a szomszéd helyiségbe, ne féljen, nincs semmi baj, szépen kitágult, most már csak nyomunk párat és átöleljük azt a gyönyörű kisbabát végre... Még most is sírok, mert Ő is mindig megkönnyezi, amikor elmeséli... A pici fia most lesz egyéves... :)
18/18 anonim válasza:
Aranyosi János a körzeti dokim, hozzá jártam tanácsadásra a terhességem alatt, iszonyatosan rendes doki, de szülni, Juhász Gábornál szültem, és ő még jobb mint Aranyosi! Volt fogadott szülésznőm is, Juhász ügyeletes volt, először őt akartam, de azt mondta hogy nem mer bevállalni, mert eléggé zsúfolt volt a hónapja, de végül csak ott volt velem, az ügyeletessége miatt... Remek doki, az biztos, a következő szülést is jó lenne így összehozni, mint most volt, örök élmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!