Pufi a babám?! Lehetek mégis cukorbeteg? Nem baj, hogy eddig egyáltalán nem diétáztam (sőt! )? Nem lesz bajunk?
Az ultrahanggal óriásiakat tudnak tévedni ám!
Nem emlékszem, nekem miket mondtak, de végig hatalmasnak jósolták, aztán 3440 lett, átlagos.
És a fő: ha a terheléses cukrod ennyire jó lett, akkor semmi bajod sincs, az akkor már kiderült volna.
Ne aggódj, minden rendben lesz, legfeljebb, ha tényleg óriási a baba, akkor császár lesz, de a fő, hogy egészséges.
Gondolj azokra a kismamákra, akik azon imádkoznak, hogy ne 2000 gramm alatt szülessen a kicsi! Az tényleg nehéz ügy, a tiéd pedig életerős, egészséges csemete már most.
Én cukorbeteg voltam, nekem a 30+1-en volt 1672 grammos lányom, kiírt napon született 3950 grammal
A 2680 gramm 33. háten szerintem sok
Nekem a 31. héten becsülték 2,5 kilóra. Minden Uh-n eddig több volt a kelleténél. 2 cukor terhelésem volt már azóta,minden okés,nézték már vagy 4x UH-n,hogy miért ilyen nagy...de a szerveivel minden rendben.Még a tetejében nekem átlagon felüli a magzatvizem,arra sem tudták a választ megadni,volt minden fajta vérvételem...vizsgálat...
Sok a víz+ nagy a gyerek!
Annyival zárta le a dokim a dolgot, hogy valószínűleg nem fogom kihúzni a végéig,örüljek ha pár hetet még kibír a méhem,mert nagy neki a teher,keményedek is sokat.Napi 6 szem magnézium megy be.Most vagyunk a 33. hétben.
Aztán majd kiderül jól saccoltak-e! :)
Az UH orvos nevezte pufinak, és nagyon erősködött, hogy pénteken mindenképp szóljak a nőgyógyászomnak.
Szerintem sem lesz baj, különben meg Pufi, aki mondja :-)
Egyébként HC 271, AC 347. Azt mondta nagy a hasa, mert ott rakódik le az a cukor, amit én nem tudok feldolgozni.
A sok cukrot pedig az inzulinhiány okozza, amit pedig a 40 mm vastag lepényem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!