Nagyon lázas vagyok és a torkom is fáj. Mit tegyek?
Akárkit kérdezel mindenki mást fog mondani. Az a legjobb, ha elmész a háziorvosodhoz és tőle kérsz gyógyszert. Én sem akartam elmenni, 3 napig lázas voltam - ezt homeopátiás gyógyszerrel kezeltem. Nem hittem benne, de elmúlt a lázam. (OSCILLOCOCCINUM - ot szedtem és Atropa belladonna 15 ch - t.) Viszont a torokfájásom nem múlt el semmilyen homeopátiás készítménytől, és gyakran bedugult az orrom. Emelett kipróbáltam még különböző "cukorkákat": Tantum verde, Sinupret...nem segítettek. Mivel még sosem jártam így, azt hittem ez alkalommal is elmúlik néhány nap alatt. De nem...Így húztam 10 napig, aztán csak elmentem a dokimhoz. Antibiotikumot írt ki: AUGMENTIN -t. Bárcsak előbb mentem volna, ez 2 nap alatt teljesen rendbe tett.
Hiába vannak azonos tünetek, egyáltalán nem biztos, hogy azonos kezelés kell. A legjobb, ha orvos is lát és ő mondja meg mit szedjél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!