Valaki elmagyarázná ezt nekem?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy azt mondják, hogy a 7. hónapban született babáknak nagyobb esélyük van, mint a 8 hónapban születetteknek? Pont fordítva kéne lennie, nem? 31Hkm2011. ápr. 4. 20:27
1/4 anonim válasza:
nem akarok hülyeséget mondani,de úgy tudom,8.hónapban fejlődik ki a babák tüdeje és ezzel van összefüggésben.de bocs,ha tévedtem...kíváncsi vagyok én is a válaszokra
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez olyankor igaz, ha vmilyen oknal fogva (pl. lepeny korai meszesedese) a baba nem fejlodik rendesen a pocakban, akkor jobb neki ha kint van, mert itt tudjak taplalni!De pl annak idejen anyunak is azt mondtak hogy jobb hogy hamarabb szulettem (7,5 honapra), pedig nala nem a lepennyel volt gond hanem a mehszajjal!
25 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
jól írta az első, a tüdő miatt. ugyanis 8 hónaposan már félig érett a tüdő, hét hónaposan pedig még nincsen úgymond szinte kifejlődve. ez ellátás szempontjából fontos. ugye 7 hónaposan ha nincs kifejlődve tudott mit kell tenni, ám ha félig fejlett akkor akár rosszat is okozhatnak a babának.
lányom 32 hétre született, lélegeztetőre majd oxigénre került.
de te ezen ne agyalj most :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, várok még. Nem agyalok ezen, fő a pozitív gondolkodás. :) Pusztán kíváncsiságból kérdeztem, mert annyi helyen hallottam már ezt.
2011. ápr. 4. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!