Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet már vásárolni a babának?

Lehet már vásárolni a babának?

Figyelt kérdés
Július 24-re vagyok kiírva szülésre. Korai lenne megvenni pl.popsitörlőt, mert most nagyon olcsó a dmbe,vagy ezek romlandók vagy inkább a 30. hét körül álljak csak neki ilyesminek vagy még később? Ugyanez a kérdésem a mellszívóra, gyerekhőmérő..stb? 24 h km
2011. ápr. 4. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:

a popsitörlő nem romlandó.. ha nem bontod ki nem szárad ki.

a szavatosságát figyeld legyen legalább negyed év szülés után még rajta.

mellszívó ha akciós.

hőmérő ..ezeket mind lehet venni

ami romlandó:

tápszer

tejpép por

kenőcs tusfürdő sampon

bébiétel

bébiital

teapor

teafilter

ezeknél kell figyelni a szavatosságot!

Jó vásárlást!

2011. ápr. 4. 11:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm:)
2011. ápr. 4. 11:05
 3/9 anonim ***** válasza:
én is ugyanennyi idős kismama vagyok,és én már vettem neki 1-2 dolgot,meg kaptam is,és lassan már komolyabban fogok vásárolni neki:)
2011. ápr. 4. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szivesen.

a pelenkának is van szavatossága... de az úgyis elfogy.

első voltam.

2011. ápr. 4. 11:12
 5/9 A kérdező kommentje:

new born pelenkából mennyit érdemes amúgy venni? nem kezdek új témába, csak azért kérdem, mert látszik, hogy tapasztalatból írsz!

2.-egyidős kismama: mit jelent, hogy komolyabban fogsz vásárolni? hogy a fentieken kívűl mindent megveszel?

2011. ápr. 4. 11:24
 6/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok

ha minden jól megy,akkor pl megvesszük a babakocsit,ha belefér a keretbe,akkor már most megvesszük a kiságyat is

én ezt értem komolyabb vásárláson

2011. ápr. 4. 11:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem. Mi megvettük már ezeket. Nekem már "csak" a szavatos ill. néhány -ezekhez képest- apró dolog van hátra.
2011. ápr. 4. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Én július 25-re vagyok kiírva :) Szerintem vedd meg azt, amit akarsz, amire a baba megérkezik, úgyis meglesz mindene, semmiről sem késel le. Babás ismerősöktől fogtok kapni ezt-azt?

Én még listákat olvasgatok, és próbálok racionalizálni, mert nem akarom túlvásárolni magam (mennyiségre). Kiságy, pelenkázó megvan, meg pár ruha, ennyi. Már nem dolgozok, időm, mint a tenger.

2011. ápr. 4. 13:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Én sem dolgozok már:) A férjem szerint ezért van időm ilyeneken agyalni:) Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 4. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!